reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a ja za pichcenie sie biore w planach dwie salatki i muffinki..a pozniej ogarne chatke...i weekend wolny...bede sie byczyc.:-):-)

a mam pytanko do mamusiek..czy laktator to potrzebny ??daje cos bo ja poprzednio karmilam tylko 3 mies a na noc i tak dokarmialam butla..wiec nie wiem czy on pomaga w laktacji :-):-) normalnie ciemna jestem..:-):-)

reklama
Joanna - wszystko zależy od dziecka i od pokarmu. Przy Matim ciągle musiałam pobudzać laktację laktatorem a teraz używałam tylko raz bo szliśmy na urodziny.

no i witam sie :)
mam nadzieje że u Was wszystko dobrze :)

Joasiu też robiłam muffinki :-) Jak nie chce Ci się roić to wyślę Ci trochę moich :-p

Lori nareszcie, kiedyś pytałam o Ciebie, ale chyba nikt nie miał wiadomości od Ciebie- także opowiadaj co u Was! :tak: Jak sobie radzicie, jak Mati, Lilianka? Strasznie jestem ciekawa :blink:
Buziaki :*

Paula dzięki :) i wzajemnie, najlepszego Dla WAS;-)
Lori nooo jesteś ;) pisz co u was:-)

co do laktatora ja nie używałam przy małej, przy Matim raz...ale ogólnie to mnie sprzęt nie był potrzebny, ale to tak jak pisze Lori...trudno wyczuć jak będzie ;)

Paula- to wyslij kurierem ..bedzie szybciej..:-) ja sie jeszcze nie wzielam za nie...za to salatki juz w lodowce :-):-)

Lori..Truskaffka - dzieki za odp...wiec narazie sie wstrzymam..jak cos to dokupie jak bedzie potrzebny..:-):-)

Hej lori,pisz co u was!

A u nas juz weekend.czeka mnie pakowanie siebie i m.boze,jak ja przezyje rozlake z Maksiem :-( a jak on przezyje nocke beze mnie... ach,no i dostalismy decyzje z banku :-)

Katrina,wlasnie tak myslalam,bo jak wepchac taka miekka fajke do rajtuzki haha :-D

Hello :-)

Ja się tylko witam w biegu... u nas w zeszłym tygodniu wyszła druga górbna jedynka i okazało się,że dwójki górne lada dzień sie przebiją, wiec mała trocghę marudzi i dalej niespokojnie śpi w nocy :-(

Widzę,że imprezowy weekend się szykuje, więc wszystkim życzę udanej zabawy :-)

Liluu nasza Bianka też dziś przed 7 wstała :baffled:

Paula rajstopki wymiatają :-D:-D:-D

Roszpunko trzymaj się dzielnie ;-)

Miłego wieczoru :-)

reklama
Lilunia miała dzisiaj szczepienie. Bardzo płakała, ale i tak dzielnie to zniosła. Dobrze że rota nie ulała bo 300 zł poszło by się walić.
Od trzech dni się uśmiecha :-) i wreszcie już ładnie przybiera. Po 200 gr na tydzień a jest na samym cycusiu. Spanie ma suuuuuuper. W nocy spokojnie ma przerwę 6 godzin, czasami chciała by pospać dłużej to już ją wybudzam. Problem mam w dzień bo nie lubi bezczynnie leżeć. Ja nie wiedziałam że jest to możliwe żeby dziecko nie lubiało leżaczka bujaczka. Mam nadzieje że ona tylko chwilowo jest taka przytulka i jak zacznie już ją coś interesować to wyrośnie z tego.

Rozia - gratuluje ząbeczków :)
Truskaffka - zawziełam się i też wywołałam przez internet 300 zdjęć.Okazało się że przyszły z Francji :rofl2:

no i generalnie to nie jestem w temacie. Działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności?:sorry:

Do góry