reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskafciu nie, sam musi zdecydowac kiedy wraca do pracy ta wizyta to tylko kontrola a jesli chce to nawet jutro moze isc do pracy tutaj jest zupelnie inaczej

reklama
Kurcze,ale jeżeli to sie będzie tak ciągnąć, to będzie dłużej niezdolny do pracy, to może lepiej by było jakoś spróbować wygospodarować kasę na ta wizytę?? Bo może to przyspieszy regenberacje... Albo jedźcie na jakas IP... Chyba tez tam mają cos takiego... Przynajmniej to lekarz zobaczy... Albo do takiego normalnego jak u nas rodzinny jest...

Rozia trzeba miec z czego wygospodarowac w tym momencie nie mamy zadnego dochodu :( zadnego
zobacze w poniedzialek jak nie bedzie lepiej to go do gp wysle.

Dzień dobry :-)

My dzis na nogach od 7 :baffled: No ale Bianka juz drzemkę zalicza, a jak wstanie, to idziemy na festyn rodzinny do szkoły z koleżanką i jej córką:-) A później planujemy basen, ale nie wiem jak to będzie ze spaniem małej Gwiazdy... A później do znajomych, także dzis raczej malo mnie będzie,że3by nie powiedzieć wcale...

Liluu to trzymam kciuki,żeby jednak zaczęło wszystko iść ku lepszemu...

Miłego dnia :-)

Dzien dobry

rozia u mnie tez byla pobudka o 7 ale mala jeszcze zasnela godzine godzine pozniej i pospalismy troszke

truskafciu widze ze twoja Amelka taka cholernica jak i moja zamiast spac to rozrabia hehehe

rozia to milego dnia zycze

wszystkim milego dnia zycze

dzień dobry :)

Młody gra na telefonie, mała śpi, D robi półkę..
a popołudniu zmykamy na imprezkę :-)

Rozia udanego dnia, widzę że własnie taki się szykuje;-)
Liluu :-pMela generalnie śpi ładnie, rytuał wieczorny się super sprawdza, kąpiel, jedzenie i sruu do łóżeczka. Po 20ej mała śpi. ALE czasem jej szajba odbija i energii ma zbyt wiele:-D jakoś nieszczególnie mi to przeszkadza, bo ma dobry humor, więc niech sobie polata jak potrzebuje jeszcze:-pa potem grzeczni sruu do łóżeczka;-)

miłego dnia for all :-)

reklama
Do góry