reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia ja bym już przeniosła jeśli przesypia noc Olka chciałam przenieś kolo 6 miesięcy a nadal jest u nas w sypialni Ale on nie przespał jeszcze żadnej nocy całej Ale teraz po roczku juz postanowione że idzie do siebie a my przeniesiemy swoją sypialnię na górę aby być blisko bo po schodach w nocy nie uśmiecha mi się biegać

images

Hej:-)

Rozia no to super że mała całe noce śpi, ja pamiętam że nasza Maja też po odstawieniu spała całą noc:-), a długo na to czekałam hihi:-D
Co do rodzeństwa to dałam spokój, ale też jest lepiej niż na początku i będzie druga córka:-D:-D

Paula ja się dobrze czuję:-) wczoraj miałam wizytę i wszystko jest w porządku:-)

Następna wizyta z USG i ciekawe czy zostanie córka, ale byłoby hihi:-)

Marysiu no mam nadzieję że bezboleśnie będzie:-p

Joasia to odpoczywaj jak najwięcej, chociaż wiem z doświadczenia że się nie da;-). A zakupowe szaleństwo coraz bliżej....ja poczekam i po następnej wizycie chyba zacznę:-) ale fakt - dużo tego wszystkiego:tak:

Hey dziewczyny! Dawno mnie tu nie było:/... Częściej jestem na FB. Ale teraz znalazłam aplikacje na komórkę babyboom i probuje, może dzięki niej będę czescie zaglądać. Dla tych, które nie zaglądają na enpr i FB, u mnie nadal fasolki brak :( Pozdrawiam Was kochane:)

Witam i ja

wczoraj tak zle sie czulam ze nawet nie w glowie mi bylo tu pisac :no: Przepraszam za to :tak:

U nas przeziebienia ciag dalszy,P nadal cierpi i to co dzien jest gorzej zamiast lepiej a kazdy jego dzien w domu to brak kasy bo jak nie pracuje to nie zarabia no i chorobowego tez mu nikt nie placi tak ze nie wiem co z nami bedzie. Deprecha na calego sie kroji :angry:

Milego dnia wszystkim

reklama
Do góry