reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczyny.

Roza,mam pytanie jak udalo ci sie w koncu odstawic Maje od cyca? Co zrobilas zeby ci zasypiala normalnie i spala? I jak przetrwalas te pobudki zanim przestala wstawac? Zbieram relacje i sposoby od mamusiek,ktore mialy dlugo przyssawki przy piersi,bo sama w koncu tez musze to zrobic ;-)

reklama
Dzien dobry

ale tu pustki

Roszpunko ja nie pomoge bo moje dziecie samo powiedzialo "dosc" :-) Bylo mi szkoda ale teraz wiem ze to bylo dobre bo nie musze cierpiec odstawiajac ja. A nocki nadal nie przesypia i karmie ja 3 razy ale to dlatego ze ona malo wazy

milej niedzieli dla wszystkich

Witajcie po-weekendowo :-D
U nas pogoda zapowiada sie obiecujaco, mysza procz lekkiego siniaczka nie ucierpiala na spotkaniu z panelami uff uff, mlody w zerowce wiec przeszczesliwy, weekend zaliczony imprezowo, a i kolejny tak sie zapowiada :happy:
ROSZPUNKO - a probowalas butle podawac ?

Dzień dobry :-)

Co tam słychać po weekendzie ? Mój m ma od dziś urlop:-) A Bianka coś dziś w nocy mi niespokojnie spała... Przebudziła się o 5 i przez półtorej godziny ciężko jej było usnąć. Tzn. usypiała i się budziła... Nie wiem czy jej druga górna jedynka nie idzie...

Miłego dnia :-)

Hej Ho ;-)

Od razu przepraszam, że mnie tyle nie było, ale Puzelek u mnie był także rozumiecie
:-)

LiLuu jak P?
:confused:

Rozia mówisz, że umawiamy się na pijaństwo? Hahaha
:-D
Pewnie jak już będę mieszkała na swoim to też wprowadzę jakieś nowości do diety żywieniowej
:tak:
Moja mama robi różne nowości, ale jakoś kremów nigdy
:no:

O ho ho, ale tu pustki
:szok:
Miłego Wieczoru i przytulasy dla Dzieciaków :*

u nas zalatany dzień
ginekologa zaliczyłam, zakupy też, w domu okno wymieniali..więc delikatnie mówiąc sajgon

tyle dobrze że ciepło dziś i słonecznie..jesteśmy dotlenieni na maksa:-D

Pozdrawiam :*

Marysiu,pewnie ze probowalam.on butli w ogole do ust nie bierze.w dzien pije z niekapka,ale jak mu probuje w nocy dac zamiast cyca,to jest ryk w nieboglosy.

Lilu,mowilas ze bedzie mi smutno,tak jak tobie, jak maly sie odstawi.cos w tym jest,jak bede go karmic przez nastepne 17 lat,to moze pozniej mi tego bedzie brakowalo hihihi :-D a tak powaznie to jestem tym zmeczona.te nocki... nic ciekawego...
jak czytam,ze wasze mlodsze maluchy spia sobie w najlepsze do 8-9 to mi sie jeszcze ciezej robi.nie dosc ze 4-5 pobudek,to jeszcze jak moge pospac dluzej,to dziecie od 6 na nogach :-/

reklama
Hej i czolem :)

paula dziekuje ze pytasz niestety nie najlepiej, nadal boli teraz blizny zrobily sie twarde jak kamienie :( smaruje altacetem

roszpunko ja tez nie sypiam w nocy bo pomimo tego ze kedt na mm to nadal karmie ja ze trzy razy ale tak jak mowilam to dlatego ze ona jest strasznie chudziutka a to ze bedzie ci brakowac " tego" przekonasz sie jak tylko go odstawisz :) ale rozumiem cie jak najbardziej i trzymam kciuki za "bezbolesne" i szybkie odstawienie

Jak moj p w domu to nie bardzo mam czas na pisanie ;) dlatego trzymajcie kciuki za szybki powrot do pracy :p

Do góry