reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się i ja:-)

U nas też ładne słonko, ale zimno bryyy:baffled:

Rozia na razie o porodzie nie myślę, no może czasami coś tak do głowy przyjdzie typu: czy tym razem teżtak ładnie pójdzie.
Moje myśli krążą wokół wyprawki, ale jeszcze nic nie kupuję, a niby w przesądy nie wierzę hihi. Coś zacznę po 30 tyg:-) bo później się nie wyrobię heh.

Liluu zdrówka dla małej, niech szybko zdrowieje:tak:

Lori pewnie masz rację :-)
Jak tam nasza gwiazda LiLianka i jej straszy brat? ;-) Jejku, jak to dumnie brzmi "starszy brat" :cool2::-)

LiLuu :*

Roza ale Ci ten suwaczek zasuwa :-) ani się obejrzysz, a będziesz tuliła córę :tak:
Dobrze się czujesz?
Jak Maja daje sobie radę w szkole? :blink:

witam

u mnie tez sloneczko ale zimno

ja juz po obiedzie i leze..Porodowke ogladam :-):-)
kurna brzuch mnie boli ze chodzic nie moge..:-( z dnia na dzien coraz gorzej..

lilu- zdrowka dla corci..moja starsza dzis ze szkoly z goraczka wrocila i lezy:-( zaczyna sie..

paula- no to bedziesz sie lenic :-):-)

roza- no juz niedlugo szalenstwo zakupowe czas zaczac :-)
ja jestem na etapie ogladania wozkow i poscieli..:-) za duzy wybor:-)

zaraz was doczytam

Ostatnia edycja:
Paula właśnie, co teraz ?

Liluu no u nas tez była katarek, który okazał się zwiastunem ząbka, bo własnie nam wyszła górna jedyneczka :-)

Joanna zrób sobie suwaczek, bo tak nie wiem który to tydzień :-(

Roza a jak Maja pod kątem nastawienia do rodzeństwa?? Coś się zmieniło ?? I nie pamietam czy wiadomo już czy będzie siostrzyczka czy braciszek??

reklama
rozia- suwaczek mam..tylko jak pisze przez aplikacje bb to sie nie pokazuje..nie wiem czemu

paula- wiem ze sie rozciaga i corcia sie wierci:-) tylko ze w poprzednich ciazach ja do konca latalam i nic nie bolalo..a teraz sa dni ze nie daje rady..stara juz jestem:-):-) a gdzie tu do konca stycznia..;-)

Do góry