reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam się i ja:-)
rzeczywiście cichutko....
ja teraz mam ograniczony dostęp do kompa bo wrócił mój tata i wiecznie siedzi w necie, nie ma jak się dopchać, a i w domu cały czas jest robota.
Jestem coraz bardziej zmęczona i już się szybko męczę a są dni że tylko na kanapie bym leżała:tak:

Truskafffka no to wszystkiego naj naj dla małej,która jak na drożdżach wam rośnie no i postępy czyni że hoho:-)

Rozia ja zdecydowanie turkus wybrałabym ten najjaśniejszy, z ecri ładnie będzie wyglądało:-)

Pozdrawiam i poczytam was trochę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Truskaffka to sto lat dla Amelki z okazji 6 :-) Roczek to pewnie przebiegnie albo przefikołkuje :-)

Roza u Ciebie finał zbliża sie nieubłaganie :-) Zaczynasz już myśleć o porodzie czy jeszcze luz?? :-)

Póki co nie kupuję jeszcze tego matreiału, to sie zastanowię :-) Włóczka już zamówiona, także w tej kwestii juz po ptokach, jak to się mówi :-)

truskaffka- najlepszego dla Amelki...

witam..

ja tez z tych co coraz bardziej odczuwam ciaze:-) wszystko mnie boli..najgorzej brzuch :-( takze popoludnia i wieczory odpoczywam bo w nocy spac nie moge:-( a gdzie tu do stycznia..
jurto mielismy isc na wesele..i nic z tego .bo jak mam sie meczyc..wiec stwierdzilismy ze do mlodych wpadniemy na kawke po wszystkim :-):-)
a jutro mamy spotkanie ze znajomymi bo walki beda a ja maniaczka MMA..

takze milego weekendu..

Dzień dobry :-)

U mnie dzis pogoda do d.... :-( A u Was?? A podobno miało być ładnie :-(

Miłego dnia :-)

edith...

Cofam to o tej pogodzie, bo juz piękne słońce świeci :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki

co u was ?

Moj P juz po operacji ,noc przespana przez niego tak ze nie jest zle troche boli no ale przeciez musi bolec po takim czyms.

lily nawet grzeczna tylko ciagle z tym jedzeniem problemy czyt.nie chce jesc

a ja u mnie bez zmian

milego dnia

Hej Kochane!u nas ok,Maly po 2 godzinach w zlobku bez Mamy ok,nie placze,bawi sie z innymi dziecmi,grzecznie zjada obiadki,od poniedzialku na 3 godziny ze sniadaniem,a od srody na okolo 5-6,ze spaniem oczywiscie;)Takze prosze o kciuki:*kaszel i katar obowiazkowo,ale dajemy rade;)pozdrawiam i Milego Weekendu dla Was Wszystkich:*

my wczoraj tak poszaleliśmy w nocy, że dziś poszłam na drzemkę z córą:-D

trochę odespałam, ale ogólnie mam taki przymulony dzień, więc porządki odrobione szybko i się byczę.
Chłopaki zrobiły grilla na podwórku i właśnie wracają do domu ;)

pozdrawiam wszystkich :*

Witam i ja weekendowo Wiem ze pewnie już pomalu zapomnieliście o moim istnieniu Przepraszam ale nie mamy netu w domu a w telefonie wieczorami czytam co u was i zasypiam nim zdążę coś napisać U mnie doba za krótka aby na wszystko znaleźć czas Olek nadal ma katar i kaszel Nie wiem juz czy kiedyś to minie W poniedziałek pójdzie do żłobka po 3 tygodniach nieobecności Czyli zaczynamy od nowa oswajanie z nowa sytuacja bo raptem tydzień chodzil na 1-2 godziny i zachorował Mamy za to 2 górne czwóreczki Dolne na razie nie widać Ale w nocy budzi się i płacze i dopiero jak dostanie Ibum się uspokaja więc może i one się wybiją
Martwi mnie jeszcze jedna rzecz Olek wieczorem i w nocy jak się obudzi i placze strasznie drapie się po głowie i ciagnie za uszka Nie wiem czy to normalne czy coś go boli Czytałam że to może być objaw alergii Tylko nie wiem czy to możliwe bo innych objawów brak W dzień bawi sie śmieje nawet zachęcony zrbi samodzielnie 2-3 kroki A wieczorem ma takie akcje i jak się przebudzi przez sen też Spotkała się która z czymś takim?
Pozdrowionka i caly czas jestem na bieżąco co u was mimo iż nie pisze

Agnes moja mala robi tak samo jak tylko jest spiaca uszy oczy i nos u nas chyba moze to miec od zabkow :( ale nie tylko ja bym sie nie martwila

reklama
Do góry