reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

My wczoraj byliśmy u siostry cały dzień, dlatego nie było mnie na bb :-)

Agnes to trzymam kciuki,żeby Olek się szybko przystosował do żłobka od nowa :-) A co do tych uszu, to chyba bym na razie nie panikowała, bo to może rzeczywiście dlatego,że śpiący jest ;-)

Bipal to kciuki za ciąg dalszy przygody żłobkowej Kiana :-)

Dzis mama będzie u mnie, więc tez mnie mało będzie, także do wieczora :-)

Miłego dnia :-)

edith..

Paula jeszcze raz 100 lat :-)

A nasz Rybka dziś kończy 8 miesięcy :-)

reklama
hejka :)

Rozia Muuuułłłaaa słodkie dla Bianki :****
Agnes u nas też gmeranie przy uszkach i przecieranie oczków to znak że mała jest śpiąca. Jeśli uszka będą Cię dalej martwić, to warto do pediatry iść żeby małemu zajrzała. Ale myślę, że skoro Olek przez dzień na uszka nie narzeka to faktycznie w nocy to znak zmęczenia. Co do zębów to ja właśnie przy Matim tak miałam z pierwszymi ząbkami, jak wychodziły. W dzień super, bez jęczenia, a w nocy mały się budził mnóstwo razy...

miłego dnia!

witam się niedzielnie

Truskaffffka - buziaki dla 6-miesięczniaczki!!!!!!

Rozia - buziaki dla 8-miesięczniaczki!!!!

Laseczki nie mam czasu teraz na kompa - młody jest wszędzie. Nie dość, że na dworze chce sam chodzić i oczywiscie tam, gdzie on sam chce - więc wszedzie za nim trzeba iść, to w domu opanował sztukę wchodzenia na sofę i fotel (sofa w kuchni, fotel w pokoju), więc tez za kolega trzeba nadążyć, co by głową w dół nie zszedł...
Czas mam tylko jak śpi, ale wykorzystuje go głównie na wieszanie wypranego prania, gotowanie i takie tam... czas na przyjemnośći na ogół wieczorem jak nie zasnę.
A poza tym (to chwaliłam się Liluu) uczę się testów na prawko, bo dostałam prezent od męża i czeka na mnie.

Witam sie po przerwie - czasu i weny bylo brak, oby z nowym tygodniem bylo owocniej :-D
Najlepsze zyczonka dla wszystkich obchodzacych swoje rocznice oraz dla wszych chlopakow

images

Witam się i ja ;-)

LiLuu o jejku, biedna Lilusia... dużo zdrówka, oby szybko przeszło :tak: :*
Jak P się czuje?

U mnie też jakoś brak weny, ale już od dziś będę miała meeeeeega dużo wolnego czasu, więc postaram się być częściej :-) o ile ktoś tu będzie coś pisał w ogóle!!!! :-D

Miłego Dzionka :*
W taką pogodę musi być miły :cool2: co prawda bardzo rześkie powietrze, ale pięknie słoneczko świeci :-) a w nocy był przymrozek - 2'C :-p

reklama
Hello :-)

i znowu mamy nowy tydzień ... u mnie piękne słoneczko i niech taka pogoda będzie jak najdłużej :-)

Paula
- znając życie coś sobie zorganizujesz i nie będziesz się nudzić :)
Liluu - dużo zdrówka dla Lily :tak:

Marysia - dobrze że mi przypomniałaś o dniu chłopca bo rok temu miał pretensje że zapomniałam :sorry2:

Truskaffka - czy ty wywołujesz zdjęcia przez internet? szukam jakiejś najtańszej opcji bo mam mega zaległości

Do góry