reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia dzięki, że pytasz ;-) ale u mnie w sumie nic nowego, jakoś tak leci dzień za dniem bez większych ekscesów :-)
A Bianka widzę, że wróciła do dawnych nawyków "senniczych"
;-)

Marysiu
owocnych przygotowań do imprezki :*

Co do węgierek to chyba w tym roku jest urodzaj, bo już kolejny raz słyszę, że jest ich oblężenie :tak: ale to dobrze, bo uwielbiam :-p

reklama
Paula Bianka dziś tak wstała, bo o 5 się najpierw obudziła, a raczej m ją obudził, jak do pracy szedł. Ostatnimi czasy Bianka wstawała o 8, ale za to w ogóle sie w nocy na jedzenie nie budziła :-) Także zobaczymy jak to będzie z tym jej spaniem po przestawieniu na butle :-)

ja również się szybciutko witam bo brzdąc zaraz wstanie :-)

Katrina - dużo zdrówka dla córeczki:tak:

Rozia - moja dzisiaj spala do 8 :) ... żyć nie umierać :cool2:

Paula- ja na działce też miałam wysyp .... kompoty narobiłam :-p

Joasia - a to dobrze że mężuś tak spokojnie przyjął do wiadomości fakt że będzie rodzynkiem w rodzinie :-p:-p

a ja dzisiaj w nocy pierwszy raz karmiłam na leżąco i pokochałam nową pozycję :-):-):-)

Witam sie i ja

my pospaly do 9 a tu u nas sukces bo zwykle o 7 pobudka

ja dzis znowu do pracy musze jechac na ostatnie juz spotkanie w sprabie zwolnien :wściekła/y: nie chce mi sie :crazy:

Milego dzionka wszystkim

hejka

ja dziś od rana ogarniam, obiad się gotuje...chata lśni...młoda właśnie poszła spać, a ja kawka i bycze się ;)
ładnie dzieciarnia spała dzisiaj :tak: Moja Mela też nieźle, co prawda otworzyła oko przed 8, napiła się herbatki i pospała jeszcze do 10 ;)

wczoraj D odebrał 300 fotek, hihi jednak zupełnie inaczej się ogląda fotki w albumie :-)

Liluu
powodzenia ;)

Miłego dnia babulce :)

Hej babeczki :)
Ale wczoraj sie wkurzyłam na pisałam do was taka dluga wiadomosc na tel a tu zapsało ty dwa słowa no myslałam ze oszaleje.
Chyba znalazłam sposób na swojego synusia aby troche spał w dzien. Dzisiaj gdy zasypiał właczylam mu muzyke odsc glosno i dzecku nic nie przeszkadzała mozna powiedziec ze usnał sam przy niej bez kolysania , no i spi ładnie tak jak niemowlak powinien, oby to było to... trzymajcie kcuki:-)

reklama
Dziewczyny tak ogólnie jest super jeszcz jak opanujemy spanie w dizen do perfekcji to bedzie zajebiscie:-) Bartuś uwielbia sie kapać sprawia mu to ogromną przyjemnośc, gorzej z oliwkowaniem, ale jakos dajemy rade;-)
Wiecie nawet nie sadzilam , że mój meżuś bedzie tak dzielnie spisywał sie w roli młodego tatusia , który z dziecmi nie miał nigdy wspólnego, a tu takie pozytywne zaskoczenie:rofl2::rofl2::-D
W sride idziemy na pierwsze szczepienie zobaczymy jak przeżyje moje maleństwo to zdarzenie! Ja boje sie strasznie , pewnie bedzie płacz straszny!

Do góry