reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja sie witam i uciekam do roboty - sprzatanie i pieczenie torcika :-) pierwszy raz zrobilam czekolade plastyczna do dekoracji i powiem Wam ze super sprawa - efekty po jutrzejszej imprezce.
TRUSKAFFKA - STO LAT dla pierworodnego :-) pochwal sie torcikiem
LILUU - ja tez padnieta bo Anecia jak nigdy przebudzala sie co chwile i ja od 3-5 nie moglam zasnac , a rano o 8 juz byla na raczkach wiec kicha z dosypiania :no:
Milego dnia kobiety
milego_dnia_agusi1-462x350.gif

Ostatnia edycja:
reklama
6 lat temu o 21:09 na świecie pojawił się nasz pierwszy Skarb:-):-):-)

głośno oznajmiając całemu światu że jest już po drugiej stronie mocy:-D

Ostatnia edycja:
Truskaffka sto lat dla Mateuszka !!!!! Niech rośnie zdrowy i duży jak dąb,żeby mógł się nadal opiekować i bronić siostry !!!! :-)
I góóóry prezentów !!!!!!!!!!! :-)

Rozia ja zostaje z Lilka w domu bo po pierwsze nasza perelka wymaga ciaglej uwagi a zaden zlobek jej trgo nie da a dwa koszty rownaja sie z moim wynagrodzeniem za prace wiec nie ma sensu.

Mateuszku 100 lat!!!!!!! I samych fajnych prezentow

reklama
Do góry