reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej dziewczyny :-)
Wczoraj probowałam pisac do was z tel ale cos mi szwankuje musze po ustawaic.
My nie mamy zupełnie na nic czasu Bartuś jest bardzo towarzyski i potrezbuje wiele uwagi , a najgorsze jest to , że nie chce wogole spac w dzień, w nocy jest ok a w dzin spi dwa razy po 40 min i nie da rady nic zrobic.
Przepraszam ze tak dlaugo sie nie odzywalam , ale obiecuje , że sie poprawie. Tak ogolnie jest super , nadal nie moge uwierzyc , że mam juz to swoje wielkie szczescie przy sobie. Mój maly glodomorek wazy juz ponad 4kg. 12 pazdziernika robimy chrzciny :-) Wiec rozgladam sie za ubrankiem dla bobasa:-) ciezki wybor bedzie:sorry:
Pozdrawiamy Was wszystkich bardzo goraco i życzymy aby jeszcze choc na chwile wrocilo słoneczko do nas a jesien niech jeszcze poczeka!

reklama
truskaffka - jakbym nie zobaczyła tego na własne oczy to bym nie uwierzyła :-):-):-) braaaaaaaaawo dla zdolniachy !!!

ewirut - no to faktycznie aktywne dziecko Ci się trafiło :) ... jakei ubranka są w twoim typie? może cos doradzimy.

Rozia - i jak tam testowałaś inhalator?

Paula - ja też zawsze szczypior byłam, całe życie rozmiar xs, teraz mam M i nie mogę na siebie patrzeć. Czuję się jak wieloryb, nie mam w czym chodzić.

Joanna - no napisz jak tam po wizycie. Umieram z ciekawości czy różowy kocyk był trafiony :-)

Liluu - no to chyba juz Lilinaki mją tak z wagą.

my dzisiaj mieliśmy pierwszą wizytę u pediatry i Lilka troche mało przybrała. Za tydzień do kontroli. Mam nadzieje że będzie większy przyrost. Już jej nie dam tyle spać.

LORI - my z Anetka tez walczylysmy chyba ze 3 m-ce ale mala uparciula za nic nie dala sie wybudzic w nocy na karmienie bo wolala spac, ale jakos po kilku tygodniach ruszyla z kopyta :-D
DZIAMA - jak sie pojawisz to zapraszam do galerii na grupie - niespodzianka :-D wiem wiem :szok: jestes w szoku ze wreszcie sie zmobilizowalam :-D

jestem
a wiec.........:)dziewczynka:).....!!!!!!!!!!
trzecia corcia:-) :)
m lekko rozczarowany.
.jak dzwonilam to myslal ze go podpuszczam wiec polazlam na zakupy:):):):) :-):-) i kupilam recznik i rozek dla dzidzi ROZOWY..:):):):)
wiec jak wrocil z trasy nie mial juz watpliwosci..
najwazniejsze ze wszystko ok..wazy 400 g :eek:
poogladalismy z kazdej strony:)
gin wydrukowal mi zdjecia profilowe :) do albumu rodzinnego:):)
juz sie zakochalam w corci:)
teraz moge szalec zakupowo:):)

Joanna super, to można rzec że będzie w domu mocne babskie grono hihi:-):-):-):-) a tatuś na zięciów poczeka i też będzie dobrze ;)
pogłaszcz laleczkę z brzuszka :) niech dalej zdrowo i pięknie rośnie :tak:

Lori dziękuję, nas też mała bardzo zaskakuje:-)

Sorki dziewczynki,że sie dziś mało udzielałam, ale pół dnia miałam koleżankę,później obiad, później zakupy, kąpiel małej i dzidzia zasypia, a ja mam chwilkę dla Was :-)

Lori przetestowany, tylko Bianka płacze, bo boi się dźwięku... Mam nadzieję,że się przyzwyczai, a jeszcze lepeij jak długo ie będzie nam potrzebny ;-)

Joasia no to gratuluje córuni :-) Może jeszcze się jednak okazać,że to chłopak, ale najważniejsze jak piszesz,żeby zdrowe było :-)

Truskafffka niemożliwa jest ta Twoja Amelka :-)

Lori wrócisz do swojej wagi, nic się nie martw :tak: skoro wolisz siebie w XS to będę trzymała kciuki abyś powolutku zbliżała się do tego rozmiaru ;-)
Ja też raczej z tych XS (zwłaszcza górna część ubrań :-p) jeżeli chodzi o dół, to zdecydowanie S :-) ale też siebie taką lubię :cool2:
Jak tam Lilianka się miewa? Starszy braciszek się spisuje? :-)

Joasiu
o jaaaacieeee :-) Moje gratulacje :* ale będzie przewaga płci pięknej w domku ;-)
A co do męża..... to jeszcze może zadziałać z syneczkiem w przyszłości :laugh2:

reklama
Do góry