reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
truskafffko witaj kochana:-) Koope lat mineło...:tak:Weszlam na forum z ciekawości bo nie bylo mnie tu odkąd urodziłam córcię a tu taka niespodzianka. Co u Ciebie?? Pamiętasz mnie ???:-)
:-) noo baa
dopiero co się starałaś o malucha, II kreseczki ujrzałaś no i proszę niebawem Laura roczek skończy :)

no ale tak tak..sama czuję że czas szalony pędzi do przodu. Matik w sobotę skończy 6 lat, a tydzień później Melka 6 miesięcy...szok, jak to zleciało.
Pisz co u was :)

I witam się z wszystkimi w ten chłooodny mokry dzień ehhh

Kurcze dziewczynki Bianka jakis katar załapała :-( Póki co nie jest najgorzej, ale już mi sie z drzemki wybudziła, bo nie mogła oddychać :-( Jadę po inhalator zaraz dla niej... Ehhhh... A tyle udało nam się bez choroby utrzymać ... mam nadzieję,że to tylko taki tam katarek, a nie początek czegoś większego ...

Rozia trzymajcie się, często małej nochala czyść i będzie dobrze. I pokaż jaki inhalator kupisz, bo też chcę kupić-ale tak żeby służył i małym i dużym.
Liluu też myślę że jest oki-jak Roza pisze, najważniejsze że Lily swojego centyla się trzyma.
Joanna kciuki zaciskam, żeby maluszek ładnie odsłonił co chowa między nogami ;)
MałaMi marne pocieszenie, ale po trzecim miesiącu będzie dużo lepiej z brzuszkowymi sprawami. To się mogą zebiska zacząć haha nie ma lajtu:eek::rofl2::-p

Oj dziewczynki jak kazda mama sie martwie ;-) Lily jest pogodna rozrabiara wiec nie mam sie za bardzo czym martwic ale zawsze serce matki zadaje zbedne pytania ;-)

A dzisiaj Lily zaczela raczkowac na czterech a nie jak wąż :-D Z tym ze tylko kilka razy stanela i poczlapala ale zawsze ta radosc jest z nowych umiejetnosci a wczoraj wieczorem sama usiadla :tak: Dzisiaj tez juz sama raz usiadla tak ze mama dumna z corci no i tak jak pisalam 3 zebiska na raz wychodza wszystkie jedynki w natarciu i gorne dwojki tez :szok: Zaraz wkleje kilka zdjec na grupe :)

reklama
Dzień dobry :-)

U nas nocka nawet ok. Bianka obudziła się przed północą i jak zaczęłam jej czyścić nosek, to się wybudziła, a później było jej za gorąco, bo ją kołderką przykryłam i nie mogła zasnąć. Dopiero jak ją samą poszewką przykryłam, to spala do 8 :-) Katar nadal jest, ale dajemy radę :-)

A u Was jak??

U nas słońce wychodzi :-) I teraz nie wiem, czy wychodzić z małą na spacer czy nie... Co myślicie??

Miłego dnia :-)

Do góry