reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Liluu - wspaniala mamusia przyszła jakoś po 22:00 a wyszła rano tylko po pieczywo :confused2:

Joanna - na smerfach :) ... lepsze niż 1 bo więcej wykorzystali Klakiera

ewiru będzie miała o 11:00 cc ze wzgledu na małą ilość wód

reklama
Bryyyy

lori dzieki za info ale cc przez malo wód pierwsze slysze no ale lekarze wiedza lepiej

a co do mamusi to jacie piernicze co za idiotka

A moja panna dobrze raz placze mniej raz wiecej ona juz tak po prostu ma

milego dnia

Dzień doberek :)
Lori- no niezła akcja- nieodpowiedzialność ludzka mnie powala czasem....
Joanna- a dziekuję :* teraz mam ambicję na uszycie sobie zasłon zobaczymy jak mi wyjdzie bo z szydełkiem to ja za pan brat od okolo 10 lat ale z maszyną ni huhu..... też jestem ciekawa co tam u ciebie w brzuszku pływa:)
Ewriut- meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega mocno trzymam kciuki
Lilu- czyżby córa miała charakterek mamusi:) a jak tam z Twoim powrotem do pracy wiadomo już cos

Dziama nio niestety moj charakterek ma :eek::laugh2:Teraz walczy ze skarpetka :-D

A powrot do pracyl najwczesniej w grudniu no chyba za moj znajdzie prace za godne pieniadze to zostane z Lilka a jak ne to P ma juz zapowiedziane wychowywanie złośnicy :-p

reklama
nadal cicho ciekawe co tam na froncie pododówkowym

ufffffffffffffff jak gorąco u was tez? a ja 3 dni w pracy po15h srednio fajnie w taką pogodę ale i tak jestem zdania że wolę plus 30 czy minus30 bylebym sucho miała

Do góry