reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

chłopaki poszli na rower to ja sobie wreszscie w ciszy obejrzałam wiadomości i ległam na kanapie z kompem i zimnym okładem na nogach

dzisiaj jakiś mega upał, dosłownie zdychałam. Mnie ta działka strasznie ratuje, gdyby nie basen z letnią wodą to chyba bym się dzisiaj zapłakała.

też jestem ciekawa jak tam ewirut ... wierze że wszystko poszło dobrze i teraz dochodzi do siebie.

liluu - haha a to że taki szantaż emocjonalny na córe co by chłopa dobrze zmotywować? :-D;-)

moim zdaniem dobrze że zrobili cc :tak:

dziama - ja ambitnie chciałam coś szyć w ciąży zwłaszcza że teściowa była krawcową i zostawiła super sprzęt do szycia. No ale na słomianym zapale się skończyło .... jak zawsze :sorry::sorry::sorry: .... niemieckiego tez się miałam uczyć :sorry::sorry::sorry:

roszpunka - z tego co pamiętam to leciałam po mleko :confused2: .... dobrze że grzeczna była, bo jkaby mi się jeszcze cały dzień darła to chyba bym tą babe zabiła. Teraz po tych kilku latach czasami myślę o tej małej dziewczynce jak teraz wygląda.
Mamuśka niestety głubsza niż ustawa przewiduje a ta mała to taka fajna mądra dziewczynka (bylismy sąsiadami 2 lata).

reklama
witam i ja i się kajam ale u mnie ostatnio sajgon. niech ktoś wydłuzy dobe bo nie wyrabiam.

w pracy młyn. pacjentó pełno całe 8 godzi w biegu bo non stop mamy kolejkę. potem wracam do Olka i korzystamy z lata. on juz potem nie pozwala mi się oddalić. wieczorem nadrabiam zaległości domowe, pranie, prosowanie, gotowanie. za tydzien mamy weselę mojej kuzynki to jeszcze musiałąm biegać za kiecką, fryzjera umawiać kosmetyczkę. a co nalezy mi się po tym młynie co ostatnio u nas.

teraz nadrabiam co tu się działo. całuję każdą i błagam o wybaczenie

agnes ja też mam wesele za tydzień ;) A konkretnie w czwartek :-)

No też sprawdzam co tam u ewirut :-)

my dziś do domu wróciłyśmy :-) tęskniłyście ??:rofl2::rofl2::rofl2:

Hej,

Rozia - no pewnie że tęskniłyśmy :-):-):-)

nie mam żadnych wiadomości od ewirut :-( ... przed chwilą wysłałam jej smsa z pozdrowieniami od nas, mam nadzieje że wszystko poszło dobrze i tylko do siebie dochodzi.

reklama
Dzien dobryyyyy

kurcze ale jestem padnieta :no:Az normalnie sobie kawe kofeinowa zapodalam

kurcze Lori mam nadzieje ze odpisze ci co u nich

rozia no jak bym mogla nie tesknic :tak:Jak Bianka ?

buziaki dla wszystkich

Do góry