reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katrina- musze ci powiedziec , że wczoraj nie pomagala zmiana pozycji, jak trwały to trwały, bez wzgledu na wszystko. dzis przeszło na bóle krzyżowe sa czesciej niz wczoraj, ale ich bolesnosc raczej nie jest taka zeby jechac na porodowke. Ale dzielnie czekam :-):-):-) Staram sie chodzic leze , żeby sprawdzic zy zmienia sie cos.

reklama
Ewirut ja mialam pzrepowiadajace kilka tygodni i w dzien porodu tez tyle ze moja panna musiala zostac wykurzona ze srodka :-p:laugh2: Po dobroci nie chciala wyjsc
A jak zaczna sie te prawdziwe skorcze to szybko pojedziesz do szpitala :-p

Acha i jakbys dala rade to na ktg jedz bo ja skorczy na poczatku nie czulam a ktg zapisywalo na poziomie 85%

Juz sama nie wiem co mam robic jak to rozumieć. Dzisiaj jeszcze w dodatku mnie czysci , i jestem strasznie senna, a dzidzia bardzo malutko sie rusza , a z tego wyczytałam to tak jest przed porodem. ja mam od tygodnia takie skurcze przpowiadajace , ale nie mialam nigdy jeszcze tak czesto i silnie wiec dlatego myslalam wczoraj z juz bedzie po wszystkim i dzis juz bylby Bartuś na swiecie!!
Wczoraj wieczorem to juz chcialam dzwonic po karetke , bo wydawalo mi sie ze to pora, a teraz mysle ze chyba dobrze zrobilam ze nie zadzwonilismy.My nie mamy samochodu, wiec to wszystko tez jest dla nas utrudneniem. Ale jakos damy rade tylko niech juz wreszce to sie zacznie , bo ja chyba oszaleje z niepewności i z niecierpliwosci.

ewirut - juz za niedługo poczujesz ulgę, ciężar z brzucha zejdzie i jak tylko sie wszystko zagoi to bedziesz jak nowo narodzona :-):-):-)

reklama
Do góry