reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry :-)

Liluuu to trzeba po prostu mniej kupować ;-) My z moim m też nie lubimy marnować jedzenia, więc staramy się tak robić zakupy,żeby nie marnować i nawet nam wychodzi...Czasami się zdarzy,że coś wyrzucamy, ale ogólnie nie jest tak źle :-)

Milego dnia :-)

reklama
Katrina mieli to zrobić ale ogólnie im nie wyszło przez jakiś czas sainsberry miał to kupując chleb ale się nie przyjęło.

dziendoberek wszystkim

ewirut co ty tu jeszcze robisz:angry: na porodówkę marsz:-D:-D:-D Bartus uparty jak Lily moja hehe

rozia tez tak sobie obiecuje co jadę do sklepu :no:

Lori nie mam miejsca ;(
Milego dnia

hejka

Mati w przedszkolu, jakoś tak dziwnie cicho bez gaduły:-p
ale powrót to rówieśników dobrze mu zrobi, bo za często gada z Melką aaaa guuu geeee łee:-D jeszcze by mu tak zostało na dłużej :-D

Ewirut wywołujemy Bartusia do tablicy! :-)

No cóż nic nie pomaga chyba mu tam bardzo dobrze!! Oj ten mój Bartuś;-):-)

Wrrr wszyscy kaza mi lezec i krzycza na mnie ze za duzo pracuje , a ja na prawde swietnie sie czuje oni mi nie wierza:no::crazy:
Jade babeczki do lekarza!!! trzymac kcuki :-D:-D:tak::tak:

Liluu Mati miał wakacje w lipcu, w sierpniu teoretycznie też mógłby mieć, ale przedszkole dyżurnie w sierpniu otwarte więc Go zapisałam :) zawsze to więcej atrakcji, wybawi się z kolegami, poje(bo przecież przedszkolne żarcie najlepsze na świecie) i wróci zadowolony do domu :)

Witam:-) zaraz was nadrobię.

Ewirut hahaha ale by było. Powiem ci że u mojego męża w pracy koleżanka miała mieć syna, a urodziła córkę:-) no ale ona chodziła do marnego jak dla mnie lekarza w ośrodku zdrowia z marnym sprzętem usg.

Truskafffka powiem tobie że jak też maję chętnie zaprowadziłabym do przedszkola hihi nudzi sie niesamowicie:baffled:

Roszpunka, Dziama he he no jeszcze trochę poczekamy na poznanie płci, ale jak się nie będzie chciało pokazać??? uuuu :rofl2:

Paula wpuściłabyś mnie na wykres:-)
Dziś boli mnie głowa i jakoś w nie jestem w nastroju :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry