reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joanna Roszpunka Ilonka Pawełek Dla Was Kochani Wszystkiego NAJ!!!!
dni wypełnionych radością, uśmiechem, frajdą! Zdrówka, Miłości od Groma.
Sto LAT!!!

Liluu podstawowa zasada-nie robimy zakupów na głoda, najpierw porządnie w domu pojeść a potem sruuu na zakupy ;) i druga zasada- lista ;) Wiadomo że czasem się cosik kupuje poza listą, ale łatwiej się siebie pilnuje jak wiadomo po co się przyjechało ;)
Lor super :) niech fura czeka cierpliwie na małą właścicielkę ;)
Ewirut super z tym czyszczeniem lodówki ;) pizza super sprawa, my też czasem robimy pieczone ziemniaki, i różne makarony z "sosem śmieciowym"hihi

reklama
Liluu ja robię listę zakupów i staram sie nie chodzić na zakupy głodna ;-)

Planuje tez obiady na kilka dni czasami, aczkolwiek nie zawsze ... I rzeczywiście szynkę i takie rzeczy kupujemy na bieżąco ...
hehe do się zdublowałyśmy z postami :p
takie rzeczy jak mięso/wędliny też na bieżąco kupujemy w mniejszych ilościach, żeby świeże było.

tydzień zleci...a potem fiu fiuu będzie się działo :p

Dziękuję kochane za pamięć :-) dzis malo swiatecznie.zrobilam tylko ciasto ptasie mleczko i na tym koniec...

Lori,pochwal sie wozkiem.

Dobrej nocki.

liluu właśnie przede wszystkim nie można iść do sklepu głodnym. Właśnie dobrze jest dobrze zjeść przed zakupami, no i tak jak Katrina radzi mrozić.
Ja tak gadam ale też wyrzucam ;)

mi zawsze zostają jakieś jogurty do wywalenia :confused2:

Roszpunka - jeśli mam być szczera to nie chce mi sie :sorry: ... dosłowne nogi z d...y mi wychodzą :sorry:
Ja przy młodym jestem tak utyrana ze ja dziękuję. Jutro obiecałam mu że zabieram go na kąpielisko.

Wczoraj mąż wyciągnął łóżeczko i je razem skrecali i wiecie co? Mati je doskonale pamiętał :eek:

jeszcze tutaj podziękuje bardzo wam kochane za życzenia dla mnie i pawełka

wstyd- tutaj mnie nie ma w ogóle ... Ale wiecie ze cięzko teraz mi wszystko obrobić, szydełkomania, dom, dzieci itd dobrze ze na facebook mamy ciagle kontakt :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
On właśnie mi tez zawsze jakieś jogurty zostają wędlin mało kupuje raczej mięsa sery owoce warzywa a i mam problem bo zamrarzarke mam mała a miejsca brak na jakoś osobna, i tak jak Katrina pisze u nas są duże porcje to raz a dwa masę promocji typu kup jeden weź drugi za darmo to tutaj to plaga :eek:

Liluu - ale gdzies słyszałam, że w UK zrobili tak, że ten dodatkowy produkt za free (buy one get one) - można odebrac w jakimś terminie - nie wiem 7 czy 14 dni. Dowiedz się, bo wtedy kupujesz jeden, a drugi odbierzesz (z paragonem) za tydzień i wtedy nie zmarnuje się i kasy mniej wydasz.

reklama
Do góry