reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam dziewczyny!
Wszystkie macie :tak: Można nawet na głowie stawac a on jak nie hcce to i tak nie wyjdzie skoro nie jego pora:-D
Mój męzuś wczoraj stwierdził , że tez sprawdza jego cierpliwość, jak długo jeszcze wytrzyma bez urlopu;-)A no i m stawia na date która wystawił lekarz czyli na 08.08:-)
Ale dzis fajnie na dworze tak przyjemnie chlodno:-)
Miłego dnia kobietki dziekuje za wsparcie i kibicowanie!!

Dzień dobry

my tez już na nogach :-D Lilu zjadła sniadanko teraz pora na kawusie

milego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
hejka

a ja dziś specjalnie wcześniej wstałam...
bo kurka ostatnio śpię z młodą do 9:30-10:00 a potem w nocy mi się spać nie chce:confused2:
wczoraj też zasnęłam dopiero po 1ej...

więc dziś się zwlekłam z łóżka po 8ej i może wieczorem zasnę przed północą

ciepełko...basen znów pójdzie w ruch, a ogólnie ponoć znów upaaaaałłłłyyy wielkie mają wrócić

miłego dnia dla wszystkich ;)

Lori - nic z tych rzeczy, ponieważ podjęłam decyzje o drugim dziecku po bardzo wielu latach i miałam już też trochę lat, a boję się latać, więc postanowiłam, że absolutnie nie będę stresować siebie i dziecka. Gdyby mi się coś stało lub maleństwu, miałabym wyrzuty sumienia i nie wiem czy bym się zdecydowała zaryzykować jeszcze raz. Z pracy wtedy też odeszłam, bo nie chciałam niepotrzebnie ryzykować. Zresztą co by mi dało wcześniejsze USG?? Nic bym nie dała rady zmienić.

w moim wypadku usg było konieczne min na mój zespoł antyfosfolipidowy i na usg bardzo dokładnie lekarz musial sprawdzać wszystkie przepływy.

ewiru - ja widze że Ty chyba czekasz na mnie hehehe ... ale wiesz ja 10 sierpnia mam fryzjera :-D

truskaffka - ja do dzisiaj nie umialam się zebrać żeby poprzeglądać zdjęcia i wywołać coś do albumu :sorry:

witam..
pare dni mnie nie bylo..a tu produkcja pelna para..:-)
ja juz od 4 na nogach..nosz kurde wogole spac nie moge..:-):-)
ja juz zakupy zrobilam.dom ogarnelam.pranie sie suszy..laski niedawno wstaly..wiec mam wolne nie robie juz nic..:-) a wieczorkiem jeszcze gosci mam..:-)

ewirut- a ty widze nadal w 2 w 1.. uparty synus..czeka na odpowiedni moment..

roza- milych odwiedzin u mamy...ja chyba tez sie wybiore na kawusie do mamusi..

a tu widze sposoby na szybki porod..ja z mlodsza robilam przestawianie w kuchni..jak posprzatalam to wzielam torbe i m mnie zawiozl a 2godz pozniej bylo po wszystkim..

I jeszcze zapomniałem dodać

wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantek(a jest ich kilka) i solenizanta sto lat !!!!!!!!!

Ewirut ty wcale nie musisz walczyć z leniem :-DTakie twoje prawo :tak:Odpoczywaj bo nie długo ci się skończy :-p

Co dziś gotujecie na obiad ?

reklama
Do góry