reklama
ewirut1
Fanka BB :)
Witam dziewczyny!
Wszystkie macie Można nawet na głowie stawac a on jak nie hcce to i tak nie wyjdzie skoro nie jego pora
Mój męzuś wczoraj stwierdził , że tez sprawdza jego cierpliwość, jak długo jeszcze wytrzyma bez urlopu;-)A no i m stawia na date która wystawił lekarz czyli na 08.08:-)
Ale dzis fajnie na dworze tak przyjemnie chlodno:-)
Miłego dnia kobietki dziekuje za wsparcie i kibicowanie!!
Wszystkie macie Można nawet na głowie stawac a on jak nie hcce to i tak nie wyjdzie skoro nie jego pora
Mój męzuś wczoraj stwierdził , że tez sprawdza jego cierpliwość, jak długo jeszcze wytrzyma bez urlopu;-)A no i m stawia na date która wystawił lekarz czyli na 08.08:-)
Ale dzis fajnie na dworze tak przyjemnie chlodno:-)
Miłego dnia kobietki dziekuje za wsparcie i kibicowanie!!
truskafffka
hejka
a ja dziś specjalnie wcześniej wstałam...
bo kurka ostatnio śpię z młodą do 9:30-10:00 a potem w nocy mi się spać nie chce
wczoraj też zasnęłam dopiero po 1ej...
więc dziś się zwlekłam z łóżka po 8ej i może wieczorem zasnę przed północą
ciepełko...basen znów pójdzie w ruch, a ogólnie ponoć znów upaaaaałłłłyyy wielkie mają wrócić
miłego dnia dla wszystkich
a ja dziś specjalnie wcześniej wstałam...
bo kurka ostatnio śpię z młodą do 9:30-10:00 a potem w nocy mi się spać nie chce
wczoraj też zasnęłam dopiero po 1ej...
więc dziś się zwlekłam z łóżka po 8ej i może wieczorem zasnę przed północą
ciepełko...basen znów pójdzie w ruch, a ogólnie ponoć znów upaaaaałłłłyyy wielkie mają wrócić
miłego dnia dla wszystkich
-Lorelain-
Lori - nic z tych rzeczy, ponieważ podjęłam decyzje o drugim dziecku po bardzo wielu latach i miałam już też trochę lat, a boję się latać, więc postanowiłam, że absolutnie nie będę stresować siebie i dziecka. Gdyby mi się coś stało lub maleństwu, miałabym wyrzuty sumienia i nie wiem czy bym się zdecydowała zaryzykować jeszcze raz. Z pracy wtedy też odeszłam, bo nie chciałam niepotrzebnie ryzykować. Zresztą co by mi dało wcześniejsze USG?? Nic bym nie dała rady zmienić.
w moim wypadku usg było konieczne min na mój zespoł antyfosfolipidowy i na usg bardzo dokładnie lekarz musial sprawdzać wszystkie przepływy.
ewiru - ja widze że Ty chyba czekasz na mnie hehehe ... ale wiesz ja 10 sierpnia mam fryzjera
truskaffka - ja do dzisiaj nie umialam się zebrać żeby poprzeglądać zdjęcia i wywołać coś do albumu
witam..
pare dni mnie nie bylo..a tu produkcja pelna para..:-)
ja juz od 4 na nogach..nosz kurde wogole spac nie moge..:-):-)
ja juz zakupy zrobilam.dom ogarnelam.pranie sie suszy..laski niedawno wstaly..wiec mam wolne nie robie juz nic..:-) a wieczorkiem jeszcze gosci mam..:-)
ewirut- a ty widze nadal w 2 w 1.. uparty synus..czeka na odpowiedni moment..
roza- milych odwiedzin u mamy...ja chyba tez sie wybiore na kawusie do mamusi..
a tu widze sposoby na szybki porod..ja z mlodsza robilam przestawianie w kuchni..jak posprzatalam to wzielam torbe i m mnie zawiozl a 2godz pozniej bylo po wszystkim..
pare dni mnie nie bylo..a tu produkcja pelna para..:-)
ja juz od 4 na nogach..nosz kurde wogole spac nie moge..:-):-)
ja juz zakupy zrobilam.dom ogarnelam.pranie sie suszy..laski niedawno wstaly..wiec mam wolne nie robie juz nic..:-) a wieczorkiem jeszcze gosci mam..:-)
ewirut- a ty widze nadal w 2 w 1.. uparty synus..czeka na odpowiedni moment..
roza- milych odwiedzin u mamy...ja chyba tez sie wybiore na kawusie do mamusi..
a tu widze sposoby na szybki porod..ja z mlodsza robilam przestawianie w kuchni..jak posprzatalam to wzielam torbe i m mnie zawiozl a 2godz pozniej bylo po wszystkim..
ewirut1
Mam ogronego lenia tylko jak sie go pozbyć
reklama
ewirut1
Własnie skonczyłam gotowac , sosik biały i piersi kurczaka do tego z makaronem!
Podziel się: