reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula- wstepnie Łeba..ale jeszcze zobaczymy..m musi sie upewnic ze moge jechac i wszystko ok z dzidzia..:-)
a co do pieska to mamusia zostala przeglosowana..:-):-)corcie z tatusiem od wczoraj buszowaly w internecie i ksiazkach..i padlo na maltanczyka..a ze mi tez sie podoba wiec decyzja zapadla..teraz w poblizu trzeba cos znalezc.

Joasiu super! Uwielbiam pieski :tak::-)
A z bąbelkiem, albo bąbelkową :-p na pewno wszystko w porządku, ale ma rację, lepiej sprawdzić :blink:

paula w nowej pracy jest fajnie ale roboty tyle ze nie mam czasami chwili aby do kibelka wskoczyć. mamy ok 500 pacjentów dziennie :szok:. więc uwijamy się jak móweczki. ale dzięki temu czas szybko biegniei nie ma czasu na myslenie i zamartwianie sie co tam mój bąbel robi. Olus z tata w domu urzęduje czyli jest w dobrych rękach

Agnes to pewnie jesteś mega zmęczona... ale z drugiej strony lepiej jak jest ruch, bo tak jak piszesz czas szybciej mija, niż jakbyś miała się nudzić i wypatrywać klientów... :baffled:
Oluś rządzi z tatą- fajnie, pewnie mają już jakieś swoje męskie sprawy :cool2: :-)

Olus to takie pogodne dziecko że nie ma problemu. ale jak mama wraca to tylko do mnie ciągnie. mam nadzieję ze tak zostanie bo łatwiej wyjśc z domu jak dziecko jest pogodne niz jakby miał płakać

paula po całym dniu to mało powiedziane zmęczona, nóg nie czuję bo 8 godzin non stop tylko stoję. ale myślęze kwestia miesiąca i się przyzwyczaję. już 2 tygodnei za mna i juz widzę róznicę

reklama
Do góry