reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek

widze ze pogoda u was dopisuje :-p Bo takie pustki ze masakra

My dopiero wstalismy teraz popijam kawusie a potem nie wiem co będę robić jakoś brak planu na dziś

ciekawe coraz u Marty ,nic sie nie odzywa ;(

a reszta proszę sie meldowac tu i to szybko :wściekła/y:

Milego dnia

reklama
Melduję się wystrachana że jakiegooo kopniaka od Liluuu dostanę czy cooo:shocked2::-p

Za nami superowy weekend :) u przyjaciół, jeszcze jedna rodzinka była, więc mały zlocik był, następny zaplanowany na dłuugi weekend sierpniowy:cool2:
starsze dzieciaki wybawione, najmłodsza żmijka wynoszona, wytulona, wycałowana;-) zuch dziewczyna super się spisała, mimo wielu wrażeń, spania w nowym miejscu. Grzeczna była ta moja zołza;-) :-D:-D
tylko matka polka w sobotę za bardzo zaszalała z winkiem iii ciężko się wstawało do Luśki nad ranem :-p na szczęście dobra córka zlitowała się nad matką polką i dała pospać potem do 10:-p

Dziama dzięki ;)

pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia :)

Też się witam :) poniedziałkowo - wstałam niedawno więc weekendowe wojaże chyba odespane. Dom w miare wyględny pranie sie pierze obiadu dziś nie gotuję bo mąż późno wraca hmmmm chyba zbieram tyłek i jadę do siorki na korepetycje z użytkowania maszyny :) szwagierka mi przywiozła w spadku od babci :)

miłego dnia

Wiecie co, ciekawe zjawisko.... jak już mamy wczasy wykupione to jakoś nie chce mi się jechać :oo2: głupia jestem, czy co?? :-D
To chyba stres, który mnie ogarnął przed wyjazdem- nie miałam czasu żeby oswoić się z tym gdzie jedziemy :tak: a później... ? Nie chce się wracać! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej...melduje sie co by mi tu zadku:-)nie skopaly:-):-)
u mnie ok..weekend zlecial na przeprowadzce rodziny.grilu..takze nie bylo zle.
nadal grzeje.. wiec czekamy do srody na badania..pozniej wizyta i jakis pobyt nad morzem.
a tu mi jeszcze corcie wymyslily ze chca pieska- maltanczyka:-):-)
milego dnia..

reklama
Dzień dobry :-)

Ja dopiero teraz, bo od rana poza domem... Najpierw pojechalismy załatwić wszystkie świstki do becikowego :-) I w czwartek jedziemy złożyć wniosek :-) A poźniej zakupy... Ledwo żyję :-) Ale jutro idziemy pierwszy raz z Bianką na basen :-) Juz się nie mogę doczekać :-) Jak się uda, to strzelimy fotkę i oczywiście wrzucę :-)

Liluuu Marta pisłam mi wtedy,że póki co, to jeszcze sie na tyle nie ogarnęłaq,żeby na bb wejść.... Zmęczona jeszcze i jakies problemy żołądkowe miała i padnieta była... Ale obiecała,że jak troszke dojdzie do siebie, to się na pewno zjawi :-)

paula jak pojedziesz, to na bank nie będzie Ci się chciało wracać :-) Tak to jest z urlopem :-)

Teraz czas na relaks przy kawce i później jeszcze po ręcznik dla Gwiazdy na ten basen do ikea muszę jechać, bo tam mają taki jak chcę :-)

Dziama wszystkiego najlepszego z okazji imienin ;-)

Miłego popołudnia :-)

Do góry