reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam dziewczynki i bardzo dziękuję za życzenia :) My wczoraj skromnie świętowaliśmy,bo kasy brak,ale podwójnie bo i urodziny moje i 4 rocznica ślubu :) Było miło.
A dziś zastanawiamy się nad wypadem nad jeziorko.

Lori piękny pokoik:)

Ewirut brytyjskie są świetne, moja szwagierka ma 2 i są cudne i mają bardzo odmienne charaktery.

My też chcemy znowu kotka,ale czekamy aż mały trochę jeszcze podrośnie. Maine coon i Norweskie bardzo nam się podobają,ale one właśnie potrzebują dużo miejsca bo są wielkie. Myślimy o bengalskim,ale pewnie skończy się na dachowcu hihi

Aga najważniejsze,że dobrze Ci się pracuje , pewnie staranka przełożyliście na później?Oluś jest cudowny :)

Dziewczyny mój Antek jest taki wysoki,że szok.Ostatnio spotkaliśmy się ze znajomymi i ich 20miesięczny synek jest taki jak Antek, na podwórku też wszyscy mówią,że on wzrostem na 2 latka i tak faktycznie jest. Ma długie nogi bo spodnie już na 92 muszę kupować. Już w ogóle przestałam gotować cokolwiek oddzielnie tylko dla niego, je wszystko z nami,ewentualnie jak mam jakiś dziwny obiad czego nie chce jeść np placki ziemniaczane to daję słoik,ale to rzadko. Nawet ogórki wcina świeże i kiszone.
Jak pojedziemy dziś nad to jeziorko to wstawię fotki jutro :)
buziaki

Dzień dobry :-)

dla mnie za duże są te koty :rofl2: Ja mam dachowca :-0 Wredne toto, ale kocham jak nie wiem :rofl2::rofl2::rofl2: Moja siostra na początku chciała kupic rosyjskiego,bo znajomi mają i jest świetny, ale jak zaczęła szukać to kobieta, która ma hodowle zaraziła ją tajskim kotem. Podobno są charakterem fajniesze od rosyjskich (kobieta ma obie rasy), ale niestety miot jej zdechł :-( Ale wyglądają ślicznie :-)

Ja na dziś nie mam jakiś szczególnych planów :-) Tylko zakupy :-) No i spacer, ale to później :-) A teraz zmykam kawkę zrobić :-)

Miłego dnia :-)

joanna- ja nie narzekam wogole na kregoslup, jedyne co mi dolega to puchniecie nóg , rąk i twarzy:szok: teraz to juz odliczam dni, ktore dluża sie strasznie , bo juz bym chciala po tulić swojego synusia:-):tak:
A u ciebie, który tydzień teraz ?

Hello :-)
U mnie kolejny dzień upałów
:-p

Ewirut pytam o szczeniaki, bo wklejałaś filmiki na FB z jakimiś maluchami
:confused:

Violu rośnie Ci synuś jak na drożdżach
:tak: Będzie wysoki- przystojniacha :cool2:
Czekamy na foteczki :blink:

Miłego upalnego Dnia :*

ewiru - gratulacje rozpoczecia dzisiaj 38 tc .... ciąża donoszona :-)

violu - podwójnie wszystkiego najlepszego .... moc uściskow i causów :-)

Rozia - snowshoe to skrzyżowanie kota tajskiego z amerykańskim krótkowłosym. Wygląd mają z tajskiego a charakter z amerykańskiego. Nasz Orfi faktycznie taki jest. Bardzo łagodny i rodzinny kot. Mati nieraz go męczy a on nigdy nie wyciągnął na niego pazurków. Musi być zawsze tam gdzie wszyscy i jest wiecznie nienażarty :-D

podobają mi się bardzo koty długowłose ..... ale pod warunkiem że nie są w moim mieszkaniu :-D .... musiałabym do kota dokupić Panią sprzątającą bo ja bym nie wydoliła :rofl2:

dziewczyny jak chcecie kota rasowego z rodowodem to można taniej kupić jak podpisze się umowe że kot będzie wykastrony lub wysterylizowany. Możecie nadal zabierać na wystawy, będzie zdobywał tytuły, ale nie założycie na nim hodowli. Wtedy jest dużo taniej.

reklama
Lori- jak 38tydz??? przeciez37 tydz jest? chyba , że ja czegos nie rozumiem i zle patrze albo odczytuje? dziekuje:-)
Kotek wiecznie nie najedzony to tak jak moja kotka:-pwiecznie by jadla i to nie byle co karma sucha to tylko wiskas, a mokre to juz obojetnie , ale zauwazylam ze im bardziej smierdzi tym bardziej lubia te karmy. Ja z rególy kupuje mr kat, albo nieieckie , bo u nas na rynku pan przywozi to te karmy koty przyswajaja:-)
Paula- a to nie z filikow to nie moje a jedno zdjecie jest psiaka mojego:tak:

Do góry