reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewiru - normlanie mam zakwasy nie powiem gdzie :dry: ... ledwo powłucze nogami. Upał mi nie przeszkadza tylko ten ciężar. Mama mi wzięła Matika a ja chce nadrobić zaległości z prasowania. Oni walczą w ogrodzie z ubrankami dla Lilki bo mają dzisiaj wielkie pranie małych ubranek po Matusiu.

reklama
LOri - ja sie bardzo ciesze , że tak szybko sobie to zrobilam i ubranka mam juz gotowe, bo teraz to nie czulabym sie na silach aby to robic:no:
Staram sie spakowac torbe do szpitala, ale jakos nie wychodzi mi to za bardzo.czasem mam silne bole w dole brzucha, ale to chyba jeszcze nie skurcze?!

Dzien doberek - my dzis wybywamy na pare godzin do moich rodzicow bo dawno wnuczat nie widzieli :-)
LORI - na temat chlopow szkoda slow, ja tyle co nerwow przez to w obu ciazach zjadlam to az dziw bierze ze z miesiac wczesniej nie urodzilam

Witam:-)

Ja dopiero teraz, bo nie mialam prądu, a później mi cos router przez to nie chciał się uruchomić :-) A zaraz przychodzi kumpela, także dzis mnie mało będzie... Dopiero wieczorem się zjawię :-)

Milego dnia kobiałki :-)

oj dziewczyny torba do szpitala czesciowo spakowana:-) teraz tylko czekac na skurcze:tak:
Rozia-udananych pogaduszek;-)
Joanna- nie denerwuj sie nie wolno , chłop i tak nie zrozumie;-) jak sie czujesz?

Ewirut oddam na kilka chwil :-p

Lori malutka w brzuszku była bardzo spokojna rzadko sie ruszala musiałam codzienniem dooplerem jej szukać :tak:

Truskafffka my wynajmujemy cały dom ale ze względów finansowych podnajmuje pokoje ludziom i mam tylko jeden pokój do dyspozycji

Lori - fajowy pokoik:tak::-D i śliczny kotek och to jest to co ja lubie najbardziej kotki:tak: mam 3 :szok::-D
Liluu- no wcale sie nie dziwie, że tylko na kilka chwil , tez bym tylko na chwilke oddala swoje malenstwo:-D:tak:

reklama
ewiru - Mati ostatnio chce mnie namówić na drugiego kota i nawet juz ma dla niego imię "Płomyk" ale nie ma mowy. Chyba by mnie do wariatkowa wywieźli

Do góry