reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marysia - pensjonat Polonia czy jakoś tak ;-)

ale mam dzisiaj bojowe nastawienie od rana ... mąż mnie wkurzyl i już cały dzień mam zepsuty. Wszyscy dookoła dbają o to żebym szybko urodziła :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej

Ja tez już na nogach od samego rańca, bo wyniki mnie czekały ehhh uwielbiam to:baffled:

Lori jak to?? niech nie denerwują, jeszcze czas do porodu:-)

Ewirut no to teraz czekamy na Bartusia:-)

Rozia dzięki za info, ale szybko Martę wypuścili:-)

Sylwia 100 lat dla córci:-D:-D

Ja coś dzis niedospana jestem, chyba położe się na chwilę.

Witam i ja

Lori ech te chłopy :no:

Roza no te badania,najgorsze to wystawianie wcześnie ;-)

Rozia ucaluj Bianke :tak:

A my już po śniadaniu Lily dzisiaj dostała jajka przepiorcze czytałam ze są dużo zdrowsze niż kurze ,zobaczymy czy ja wysypie oby nie :)
no i tradycyjnie upał od rana a Lilka dzisiaj wstała lewa noga:baffled:
buziaki dla wszystkich i miłego dnia

Ostatnia edycja:
Liluu ucalowana :-) Wstała panna o 10 :-) Zjadłyśmy kaszkę (po raz pierwszy:-) ) I włąsnie skończyła tworzyć kupę, także przewijam ją, ubieram i zmykamy na spacer, bo m śpi po nocce :-) Do później :-)

A moja gwiazda już śpi cosik za wcześnie chyba wstala ńo ale śniadanie zjadla to teraz mam nadzieje ze pospi trochę

walcze z tym pokojem,ale już mi nogi z dupy wychodzą.
Po drodze jeszcze pusciłam zmywarkę i obecnie pierze się 3 pralka.

no to koniec przerwy i lece dalej :hmm:

reklama
Lori dbaj o siebie ,kurcze jeszcze masz czas na porodowke :blink:

A Lilka właśnie wstala czyli ładnie pospala i dała mamusi odpocząć zamykamy do ogrodu do cienia bo w mieszkaniu robi sie sauna :baffled:

Do góry