reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam :-)

My już w domku :-) Ale weekend aktywnie spędzony,że nawet nie miałam kiedy wejśc na bb i teraz na pyszczek padam, także melduję tylko,że żyję i jutro się stawiam na dłużej :-) Zwłaszcze,że pogoda nie zapowiada się zbyt dobrze...

Tymczasem spokojnej nocki :-)

Roza - tak jutro ide do lekarza rodzinnrgo po skierowanie do endykrynologa to od razu zapytam co to moze byc:confused: Ale powiem, że nadal dziwnie sie czuje:dry: Na twarzy czuje jakbym miala stado mrowek i czuje sie cala opuchnieta, a jedyne co mam opuchniete to tylko leciutko palce u rąk:szok: Jutro zapytam co to moze byc ,chyba bedzie wiedziala co mi doradzic , a jak nie to we wtorek mam wizyte u gina wiec tez zapytam.....
A jak tam twoje samopoczucie ? mam nadzieje ze mdlosci minely i teraz cieszysz sie pierwszymi ruchami dzidzi!! A juz wiesz co bedziesz miala synka czy corcie?

Kurczy u nas ta pogoda daje się we znaki :( a tu końca nie widać :baffled: Żeby chociaż noce były chłodne a tu w nocy potrafi być 26 stopni buuuuu

ewirut i jak się czujesz?

Byłam dzis u lekarza rodzinnego, moje cisnienie jest niski 105/50 wiec wczoraj to nie byl skok cisnienia , a dzis czuje sie tak samo mam mrowienie twarzy, lekarz kazal mi jeszcze wiecej pic wody:szok:

U nas cos sie chmurzy nie jest za ciekawa pogoda:no:
Ide zaraz robic obiadek a potem bede odpoczywala bo nie jestem w stanie nic robic nie mam sily:no:
Miłego dnia:-)

Ewriut- kurczaki dziwnie a miałaś już tak wcześniej??? co dziś serwujesz? j dziś zwolniona z gotowania bo w pracy do 22
Rozia- pytałam już wcześniej ale musiało ci umknąć? Wy macie tako o ile pamietam? który model??? kol chce kupić i chciałam zapytać jak ci się sprawuje.
Róża- jestem mega ciekawa kto w brzuchu siedzi- masz jakieś przeczucia?no i dziewczyny pytały ja ponowie pyt imiona wybrane? Co do Majki to na pewno się wszystko ułoży tylko czasu potrzeba
Truskawka- ten Twój Mati to w ogóle ewenement :)
Lilu- jak dziś nasz niejadek? u Nas kochana też pogoda do bani ;/

jak tam u Was po weekandziku?? my byliśmy u teściów było całkiem miło aczkolwiek trochę się wkurzyłam bo chyba mi się zwalą na przyszłą sob ;/ wszystko super niech przyjadą tylko ja mam im na wtedy zaplanowane gosci zaposzeni i jeszcze jak oni przyjadą to nie wiem gdzie ja tych ludzi zmieszczę....no ale pożyjemy zobaczymy:)

Hej:-)

Witam się, ale coś dzisiaj jestem przybita, zupełnie bez powodu:sorry:

Ewirut to może dlatego się tak czujesz, ciśnienie bardzo niskie kochana, pytaj jeszcze jutro gina swojego:-)
Ja się czuję dobrze :-) mdłości prawie nie doświadczyłam, jedyne co to brzuszek rośnie w zastraszającym tempie:-) no i często zgaga dokucza:tak:

Jak byłam z Mają w ciąży to aż takiego brzuszka nie miałam, w ogóle był mały:-) Wczoraj wyciągnęłam swoje spodnie ciążowe i kurka już są dobre:sorry2:

Dziama no nie mam żadnego przeczucia:tak: a ciekawa jestem że ho ho, no i mąż nie może się doczekać aż będzie wiedział:-). Ja tam całą niedziele przebimbałam hihi.

Liluu 26 stopni w nocy:szok: nieźle, a u nas ...szkoda gadać.

Lori musiało mi umknąć...:zawstydzona/y: Tak mam tako baby heaven line. taki
TAKO 3w1 BABY HEAVEN LINE ALU nowe kolory 2013/14 (3366648437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko tu nie ma koloru mojego.
Ogólnie jestem zadowolona, aczkolwiek ma swoje wady...
+ gondola jest duża
+ lekko sie prowadzi
+ ma spory kosz
+buda w spacerówce cicho chodzi i lekko ( przy gondoli tez w sumie cicho \, ale trzeba przyciski 2 nacisnąć )
+ łatwo zdejmuję się gondolę,żeby zamontować np. fotelik

- można podnieść położenie dziecka w gondoli, ale żeby było stabilnie, to jest za wysoko, a jak troszkę niżej jest dziecko, to trzeba cos podłożyć,żeby nie opadło dziecko (jakoś pokrętnir to napisałam, ale chyba wiesz o co chodzi?? jesli nie, to postaram sie to jakoś sensowniej napisać :-) )
-jak zamontujemy spacerówkę, to ciężko się do kosza na zakupy dostać
No i torba mogłaby byc troszke większa, ale ogólnie jestem z niego zadowolona :-) Ma pompowane koła i na wertepach ma dobrą amortyzację :-) Jak jeszcze kolezanka ma jakieś pytania, to pytaj, bo nie wiem co ją konkretnie interesuje...

reklama
Dzien doberek - a my dzis pospalismy do 10.40 z malutka, bo zrowkowicz zapragnal powakacjowac jedna ( narazie) noc u dziadkow wiec jeszcze jestesmy tylko we trojke ale mnie juz sie teskni za syniem choc jest tylko 2 km dalej.
EWIRUT - to dobrze ze cisnienie sie unormowalo, a mrowienie to pewnie wynik tego ze dzidzia uciska na coraz wiecej zakonczen nerwowych.
ROZA - uroki skokow nastrojow ciazowych :-D
LILUU- u nas dzis chlodniej, zaczyna byc czym oddychac.
DZIAMA - pozytywne nastawienie i weekend bedzie ok :happy2:

Do góry