reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oooo to prawdziwy lakomczuch :) hihihi
jak to dobrze mieć taka mamę pod ręka och nawet nie wiesz jak jestem ci wdzięczna :tak:

reklama
Liluu - Ty możesz juz pewnych rzeczy nie pamiętać, ja mam Alinkę tylko 4 lata starsza od Kuby, a Kuba od Lilly też tylko troszkę, więc mam "świeże" doświadczenia za sobą - bo po Magdzie to już niewiele pamiętam, a to co pamiętam, to było zupełnie inaczej niz się teraz robi. Na prawdę jak coś, to pisz - jak pilna sprawa, a ja tu raczej wieczorami tylko jestem, to pisz SMS-a, odpiszę lub oddzwonię.

Zmykam - trzeba jeszcze pranie pochować i troszkę przygotować to, co trzeba jutro zabrać na wyjazd.
Dobrej nocki.

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Liluu niestety nie chce rodzeństwa:no: nie przyjmuje tego do wiadomości, obojętne jest jej czy to będzie siostra czy brat itp. mam nadzieję że jak się maleństwo urodzi to jej się chociaż trochę zmieni:-)
Co do zupki to ja też dałabym małej, no może na początek nie za dużo:-D łakomczuszek hihi

Ewirut he he no racja:-) sama pamiętam jak mi się dłużyła końcówka i nie mogłam się doczekać maleństwa przy boku:-)

Rozia mówisz masz strój:-) kurka ja też muszę coś kupić bo na plaży jak jesteśmy z Mają ciężko wyrobić:-(

Lori mam pytanie do ciebie ale na grupie napiszę. No i nietylko bo może reszta dziewczyn mi też podpowie:-)

Marta wielkie GRATULACJE:-D:-D:-D witamy Oskarka na świecie:-D

Liluu żurek jest bardzo zdrowy, tylko musisz uważać,żeby zupy, które gotujesz nie były za tłuste no i ja dawałam na początku bez śmietany,ale niektórzy dają od razu na śmietanie.
Antek wczoraj zabrał mi ogórka świeżego i zjadł całego :szok:

Roza u mnie w rodzinie przed laty był taki przypadek,że jak miała Dagna się urodzić to jej starszy brat mówił w kółko,że nie chce małego dziecka w domu do takiego stopnia,że chodzili z nim do psychologa bo jak szedł spać to brał nóż z kuchni pod poduszkę i mówił,że zabije siostrę jak ją przyprowadzą do domu.Dagusia urodziła się wcześniej i jak Borys zobaczył ją w inkubatorze taką popodpinaną kabelkami do aparatury to całkowicie się odmienił. Podleciał do lekarza złapał za fartuch i zaczął krzyczeć: Co wy robicie mojej siostrze! wypuście ją! ja ją kocham! Ja ją obronię! ot taka historia
Ile lat ma Twoja córa?

Dzień dobry dziewczynki :-)

Viola no niezła historia... Może Majce też się odmieni...

Roza no mam, ale powiem Ci,że cena jest konkretna... Nawet za buty chyba tyle nigdy nie dałam... No może raz mi się zdarzyło za kozaki...Aczkolwiek chyba były tańsze troszke... No ale mam kostium i będziemy mogły z Bianką na basen zacząć chodzić :-) Bo chciałabym,żeby chociaż 1 osoba umiała pływać w naszej rodzinie... Bo ja umiem tylko troszkę... Ot, tak,żeby się nie utopić ;-)

Katrina skarbnico wiedzy, ja czytam i notuje w pamięci, ale pewnie ja też jeszcze będę do Ciebie się uśmiechać w tych kwestiach :-) Bo my z kolei niewiele młodsze od Lily :-)

My dzis jedziemy na weekend do mojej mamy :-) moja siostra już jest z synem i jego kolegą, alez to będzie ciężki weekend :-) Ale fajnie, bo przynajmniej wesoło będzie :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

Hejjjo

roza przykro mi bardzo ,bo tak długo czekalas na ta dzidzie a tu taka klapa z Majką :( właśnie ilemona ma teraz lat ?

ewirut nie martw się niedługo i ty będziesz tulic synusia :)

violu ja nigdy nie gotuje tłusto ;-) Ja nawet większość oczek zbieram z zupki :-p A co do śmietany to Lily uwielbia bo już nieraz lizala :tak:

Milego dnia wszystkim

Rozia - pytaj o co chcesz, jak tylko będę mogła pomóc to na pewno to zrobię. :tak::tak::-)

ewirut - oj tak końcówka... zwłaszcza, ze wszystkie moje dzieci są przeterminowane, tym bardziej mi sie te końcówki dłużżżyły, ale w końcu kiedyś to maleństwo w końcu musi znaleźć sie po tej stronie, nie ma innej opcji

Viola, Liluu - ja np. do żurku w ogóle nie daję śmietany, rosól czy pomidorówkę tez nie zaprawiałam śmietaną tylko robiłam lane ciasto i tak zagęszczałam zupkę,

Roza - na pewno się jej odmieni, Alinka tez mówiła, że tylko siostra ma być, jak będzie braciszek, to go zostawimy w szpitalu, a jak już Kuba był z nami, to od razu mówiła, że go bardzo kocha i nie chciałaby zamiast niego żadnej siostry, chyba, że jeszcze siostrę oprócz Kubusia (o nie!!!!),

reklama
Katrina i to mnie pociesza, że u nas też tak będzie:-):-)

Liluu nasza Maja ma już 7 lat ( muszę zrobić dla niej suwaczek):tak: do tej pory sama, rodzice tylko dla niej a tu raptem taka rewelacja:tak:
Twoja córunia wie co dobre, ma gust kulinarny hihi

Rozia ooo to masz nie lada zadanie z nauką pływania:-) powodzenia :-)

Dziewczyny ja chyba od czwartku czuje ruchy:-) jeszcze wczoraj miałam wątpliwości no ale dziś już nie:-)

Do góry