reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejooo

u nas też słońce:cool2: zjemy obiad i idziemy się byczyć na ogródek:cool2:

Melka urzęduje na podłodze na macie:-D brat obok buduje klocki i gada do niej, więc panna wniebowzięta:-D

Roziaaaaa mmmmmmuuuuułłłaaa wielki buziak dla księżniczki z okazji 5 cudnych miesięcy :tak::-)
a Lilunia zaraz 6 miesięcy będzie miala :-) ranyyy jak zleciało ;)

no i brzuchatki....żeby takie akcje ze sprzątaniem były ostatni raz!

miłej soboty :)

Ewirut szkoda :-(
A nie mówiłam, że LiLuu potrafi przywołać do porządku?? :-)

edit.:

Któraś chętna?
:rolleyes2:
frytki_po_belgisju.jpg

Załączniki

• frytki_po_belgisju.jpg
    frytki_po_belgisju.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnio edytowane przez moderatora:
paula- nie kus:-):-)
ewirut- oberwalo nam sie jak nic :-):-)..teraz bedziemy grzeczne:-):-)

a u mnie dwa regaly sie juz zlozyly:-):-)tzn m zlozyl z kolega a to dopiero polowa ..a ja po obiadku leze;-);-) a co tam.. zeby nie bylo kazalyscie odpoczywac ...;-)

reklama
Oj dołaczam się do moich przedmówczyń, jesli chodzi o opierniczanie:

ewirut - jesteś juz prawie na końcówce, ale to jest teraz najgorszy czas na urodzenie dziecka, więc prosze więcej nie robić głupot!!!! poczekaj jeszcze kilka tygodni, wtedy róbta co chceta,

Asia - daj szansę temu maluszkowi i nie rób tego, co nie powinnaś!!!!!

Jestem tu najstarsza i proszę się słuchać starszych, bo jak nie, to..... NO!!!

Liluu - do której Twoja panienka pospała???? Kuba obudził się o 9-tej. Chociaż tyle dobrze.

Bianeczko droga z okazji 5-miesiaczków wszystkiego dobrego dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry