reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula juz jestem :)

a wiec ( wiem od tego słowa nie zaczyna sie zdania) a wiec

ewirut i Joanna macie odemnie wpiernicz :crazy: Czy was pogięło ? Czyzbyscie juz zapomniały jak to jest starać sie o dziecko ? Ile przeszłyście ? Normalnie nakopie do szmat ile wlezie zaraz :crazy::crazy::crazy:
Zeby mi to było ostatni raz ! Doceńcie te skarby które Nosicie pod sercem !
okna nie zając .......

Ewirut wysłalam ci zaproszenie na fb

LiLuu dzięki za wsparcie :-)
Niby nie zaczyna się zdania od "a więc" ale ja często zaczynam :laugh2:
Do Twojego opierdzielu dodam tylko: AMEN. :tak:

Ewirut a gdzie jakieś foty z brzuniem? ;-)

U mnie słoneczko świeci :-) Hip Hip, hurra :-) I będzie wieczsorem ognicho jak ta lala :-)

Liluu czyli zmiana godziny pomogła :-) To się bardzo cieszę, bo chociaz w nocy odpoczniesz :-)

My mamy dzis na obiad zupke pomidorowa od mamusi :-) I mama robi tez a'la bigos z cukini, więc i drugie danie było :-) A na kolacje kiełbacha z ogniska :-)

Moje dziecko chyba też musi odespac ten urlop, bo w nocy spała twardym snem do 7, zjadla i poszła spać i obudziła się o 9:30 z płaczem,że ona jeszcze chce spac, wieć dałam smoka i jeszcze z 15 minut drzemała :-) Później spacer, na którym tez spała i jak wróciliśmy do domu, to zjadła i znowu w kimono poszła :-) Własnie wstała, więc muszę obiadek jej dać i się zbieramy do znajomych pod kraków :-)

O jej, nie zauważyłam, że Bianka ma już 5 miesięcy :sorry: LiLuu ja dzisiaj tylko opieram się na Tobie :-)
Najlepszego Kochana Bianeczko :* Zdrówka przede wszystkim :blink:

reklama
Do góry