reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z drugiej nocki z rzędu :baffled:

Martuś ten mój chrześniak to chłopak, nie dziewczynka
:-) ale nie zmienia to faktu, że bardzo trudno cokolwiek kupić :baffled:

Katrina Twój może faktycznie ma już taki charakter- anty lekarski
;-) myślę, że jedyne co Ci pozostało w takiej sytuacji to żyć nadzieją, że Mu się odmieni :tak:

LiLuu a coś Ty, gdzie tam wolne
:-p ciągnę nocki jak głupia, ale od czerwca będziemy mieli nową dziewczynę, bo właśnie jest na przyuczeniu (mam nadzieję, że w trakcie się nie rozmyśli) także powinno być luźniej ;-)

Ewirut mój ma tak samo, z grypą itp. to leci po L4, ale jak poważniejsze to się "obsrywa" z pójściem do lekarza
:eek:
Czekamy na foto wózka :-)

Miłego Dnia Laseczki :*
Ja pierwszą połowę prześpię, a drugą spędzę u kumpeli- o ile wstanę
:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Pauluś a wydawało mi sie ze napisałaś dla dziewczynki prezent :/ ,przepraszam skleroza ciążowa jest coraz większa :eek:

Rozia co za kiecke wyszukałaś poka poka ;) jak kupisz :-D:-D:-D no i własnie obawiam sie tego upału na Komunii zeby nie paść przypadkiem :baffled:

Agnes no wczoraj pochodziłam dłuzej i brzuch sie zbuntował wrrrr zobaczymy dziś co bedzie

ewirut chłop to jak ma 37 tempki to juz obłoznie chory hehehehehehhe:-D

u mnie dzis słonko :tak::-) a mnie boli głowa :/

wczoraj byłam dopiąć menu na ostatni guzik :tak: i zobaczymy jak to wszystko bedzie .....bede obserwowana bo byłego m rodzina bedzie i napewno ktos cos skomentuje :-(

Liluu jak sie sprawy maja dziś ?????

Katy cukiereczku???????? gdzie jestes????

Truskafffeczko masz racje dzieciaki to dobrze mają :D:D no i gwiazda daje Ci pospac fajnie :-) a prezent tez mysle ze mu sie spodoba ,bo te wszystkie inne ....no wiadomo to bedzie miłe wspomnienie ze był ze widział :-)

Losiczko jak sie czujesz??????????????????????????????????

Ilonko no ja nie wiem co temu Oskarowi prócz tych zawieszek narazie :sorry: moze tylko one a pozniej na zime czapa i szal hehehehe

kurcze zaczynam sie bac porodu :zawstydzona/y:

Dzień dobereczkek :* tutaj tez się witam serdecznie i słonecznie :) ja dzis od rana z jakims wielkim powerem :) aż żałuje ze w pracy jestem bo tak spożytkowałabym go na sprzątanie domu ;/ pewnie jutro jak mam wolne juz nie będzie mi sie chciało ;/ a muszę wysprzatać na tip top bo wizytacja teściowej hehehhe i nie tylko. Ja bedę wychodzić od moich rodziców a M od Nas (w sumie jedno podwórko) teściowie śpia u Nas a rodzinka ma dowóz autokarem wiec będą się pewnie jeszcze ogarniać poprawiać przebierać u nas więc wiecie inspekcja na całego :p
Małami- my jutro jedziemy dopinać salę na tip top menu ilość gości ipt- kochana nie przejmuj sie tym i tak wszystkim nie dogodzisz! Zawsze sie ktoś znajdzie któremu coś nie będzie pasić. Ja wyszłam z założenia że wesele ma być dla Nas przede wszystkim a gości tez mają tam być dla Nas a jak będę się chciała przejmować to tak jednemu jedzenie nie bedzie pasowało innemu zespół, jeszcze innemu miejsce siedzące itd i jednym słowem wesele do du...y z Komuniom podobnie kochana to ma być Uroczystość Szymona i na tym sie skup olej komentarze wszystkim nie dogodzisz.
Agnes- jak bym o moim M słyszała hipochondria na maxa na początku mnie to irytowało teraz przywykłam.
ewirut1 pochwal sie tuniczką? kiedy ta Komunia?

kurcze myslę o naszej Pamci!!! ciekawe co u niej
Paula- to koleżanki nie zniechęcajcie to może zostanie hehehehehe

edit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 11 dni

Ostatnia edycja:
Witam:-D

Paula-Jak bede umiała dodac zdjecie to wam pokaże, ale ja nie jestem za bardzo obeznana w tych sprawach:no::eek:

Malami
- wszystko bedzie dobrze, a ludzie i tak bede gadać, tego sie nie uniknie.

Ja jak poszlam na chorobowe jak zaszlam w ciaze , to na wiosce mówili , że mnie z pracy zwolnili, bo mój mąż sam jeżdzil:wściekła/y::szok: Ludzie to zawsze muszą wszytsko wiedzieć:baffled:

Dziama- tuniczka zwykla z biedronki taka ta kremowa z brązowymi gałazkami, a komunia 26 maja. Nawet nie wiecie jak bardzo m sie nie chce isc na tą komunie szok....

Ostatnia edycja:
u mnie kilku gosci 25jest na naszym weselu a 26 ida na komunie im to dopiero sie pewnie nie bedzie chcieć :) hehehhe a macie ja chociaż gdzies na miejscu czy dalej? w rodzince gdzieś nie da sie wymigać?

Własnie nie wypada nie isc , bo to mojego brata córcia i jeszcze w dodatku kawalek drogi od koscila jest impreza, ale bede dzielna i pojde :tak:nie da rady sie wymigać:no::no: A po za tym to byłoby nie fer wobec nich , bo oni zawsze sa u nas na kazdej imprezie wiec nie wypada nie isc!

Dziama noo to zeby wszystko było na ostatni guziczek :-D:-D juz nie moge sie doczekac jak bedziecie wyglądać :-):tak::-)
co do ludzi to gadaja i zawsze beda gadać ..taki gatun podły niektórych człeków :baffled:
tylko nie wiem jak ja dam radę :zawstydzona/y: w domu godzinke pochodze i kregosłup boli a co mowic o całym dniu:-:)-(

ewirut ja dzis łózeczko złozyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D zaczyna sie powoli wariacja ;-)

Malami - a Ja czekam z nosem w oknie na kuriera już zaczynam sie denerwowac:angry: A łożeczko bedziemy zamawiac na przyszly tydzien bo jeszcze nie zdecydowalismy które:laugh2: Ja dzieki bogu nie narzekam na kregoslup , ani na nic czuje sie swietnie:happy: jedyne co mi doskwiera to bardzo ciężko mi sie oddycha a tak to jest super:tak: a JAK TAM TORBA JUZ SPAKOWANA?

No kobietki bmw dla Bartusia juz w domu:-D Teraz musze czekac do jutra, aby mężus zlożył , bo dzis pracuje do 22 ma druga zmiane w tym tygodniu i jestem sama jak palec po poludniami:-(
Jest taki kolorek jak chciałam a reszta okaze sie jutro:happy::happy::tak:

reklama
Spędziłam miłe popołudnie u przyjaciółki :tak: Posiedziałyśmy na tarasie na słoneczku, pożarłyśmy lodów jak głupie hahaha :-D ale czasami trzeba się odchamić :-p

Martuś coś Ty, za co przepraszasz??
:szok: Przecież nic się nie stało ;-) Poprawiłam Cię tylko dlatego, że w razie gdyby któraś miała jakiś pomysł na prezent, to żeby wiedziała, że to chłopak jednak :-)

Dziama właśnie mówiłam wszystkim, że mają ją traktować jak jajko żeby jej nie zniechęcić
:laugh2: ale wygląda na to, że zostanie, bo jej się spodobało- na szczęście :tak:
Jak tam przed wielkim dniem?
:blink: A tak w ogóle przypomnij sklerotyczce jak duże weselisko robicie? :sorry:

Ewirut jak dajesz „odpowiedz” to tam jest taka emotka z drzewkiem, klikasz w nią i dodajesz zdjęcie, które masz zapisane na kompie i to właściwie tyle
:tak: Na pewno sobie poradzisz ;-)

Ponawiam pytanie o te tanie testy ciążowe :-p

Do góry