Witam i ja po deszczoeym ,nerwowym ,nieprzespanym weekendzie
nosz cholery mozna dostac z tą pogodą ,ale dla mnie lepiej bo nie puchnę chociaż
miałam kupic buty i co wielkie *****o!!!! G stwierdził ze kupie w srode albo w czwartek bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bo jak bedzie upał to w sandałkach pójdę a ja nie to jakies balerinki wymysle ...
od dzis cały tydzien biegania ,na 10 jade z salą i jedzonkiem dokładnie ustalic ...no i czekam na tel.od chrzestnej Szymka czy beda czy nie bo to dodatkowe koszty jak zapłace a ich nie bedzie to prawie 500 zł
i juz nie wiem czy wypada samej zadzwonic bo miała dac znać w weekend
pozniej na 15.30 proba w kosciele i jutro i w srode
i w piatek i w niedziele przed Komunią o 8 rano grrr jak zwykle wszystko w ostatnim tygodniu
w srode fryzjer ,w piateko kosmetyczka i goscie do poniedziałku
no i mam nadzieje ze nie padne przez ten tydzień z tym wielkim brzuchem
a pobolewa czesciej :-( no i przez bolące biodra w nocy spac nie mogę :-( i wogole przez gardło ,siusiu,...ech
Rozia to miałas miły tydzien
Liluu widze ze u Ciebie tez wszystko na wariackich papierach ,a P sie nie przejmuj ...ja na G to juz uwagi nie zwracam ostatnio ..jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszczam
Paulus nie wiem co kupic takiej dziewczynce :-(a do tego jak wszystko jeszcze ma
Katy a Ty gdzie znowu???????????????????????????????????/
Losiczko tuulam :*
my prezentu młodemu nie kupujemy teraz..............tzn wymyslilismy ze pojedziemy z nim do Disneylandu do Paryża na nastepną wiosnę i to bedzie prezent a teraz dostanie zaproszenie do niego
chyba dobry pomysł co???? bo jak mamy dac mu pieniazki a kupic tez nie wiem co....... a ze mamy w Fr znajomych i jest gdzie przenocowac a i G zna perfect francuski ...wiec wymyslilismy taki prezent ,tylko Oskarrro musi podrosnąć