reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula-za długo tą piękną pogodą sie nie nacieszyłam , bo po poludniu zaczął padać deszcz i nie moglismy zrobić grilla:no:
Dzis tez nie jest zbytnio słonecznie , ale jak zaraz zjemy obiadek to idziemy na spacerek , żeby sie dotlenić i troszke po ruszac sie:szok:Także chyba Ja najpierw do Ciebie a Ty potem do mnie spowrotem odeslałas ten deszcz:crazy:

Ach mój mężuś dzis stwierdził , że zaprasza mnie na lody ;-):-)

Miłej niedzieli kobietki:happy::happy:

Witam :-)
U mnie tylko + 10'C i pochmurno... :dry:

Ewirut to nie ja odesłałam do Ciebie z powrotem brzydką pogodę, bo u mnie rozgościła się na dobre :-p Także jestem kryta, to nie ja :-D

Mimo wszystko miłej niedzieli Kochane :*

Paula- ach z tą pogodą masakra:no: Chmurzy sie i wieje jak nie wiem co :szok:
Ale dzień zaliczam do udanych zaproszenie na lody udane:tak: Grill zrobiony:-)
A teraz czas na leniuchowanie włóżku po kocykiem , bo dzis nic nie odpoczywałam....

Dzień dobry dziewczynki :-)

ostatnio sie nie odzywałam,ale korzystałam z pogody i na spacery chodziłysmy, a na dodatek kumpela miała urlop, także cały czas coś się działo :-) Albo zakupy albo w gościach byliśmy i takie tam... a wieczorem to byłam tak padnieta,że tylko Was podczytywałam albo nawet i to nie :-) W każdym razie u nas wszystko ok :-)

A co tam u Was ?? :-)

Miłego wieczoru :-)

cześć i czołem

Paula, Liluu - i tak macie dobrze z Waszymi mężami, mój za nic w swiecie nie pójdzie do lekarza. Raz podstępem udało mi się go zaciągnąć (pod pretekstem - prawdziwym zresztą, że nie rozumiem co lekarz mówi, a Alinka była chora i musi z nami iść), a że zarejestrowałam ich oboje, bo on tez był wtedy chory, to od razu lekarz jego przebadał.

Prawie rok temu miał atak kamicy nerkowej i co???? za nic w świecie nie dał się przekonać, żeby pójść do lekarza - bo będą chcieli krew mu pobierać, bo do szpitala może go wezmą..... nie ma siły na niego. A szarpać sie z nim nie mam zamiaru, zaciągnąć na siłę też nie dam rady.

Katrina mój to jeszcze nie mąż ;-) ale co fakt to fakt, jak się ugadam z rok czasu to w końcu pójdzie do lekarza :tak: chociaż jak ma zwykłą grypę itd. to biegnie od razu, żeby tylko L4 dostać :oo2: co za zwierz z Niego, mówię Ci :-)
Mam nadzieję, że i Twój kiedyś dorośnie i w końcu dobrowolnie uda się do lekarza :tak:

edit.:

Dziewczynki co mogę kupić chrześniakowi na 8-sme urodziny? Co roku mam mega problem, bo to dziecko ma wszystko... aż do przesady
:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam i ja po deszczoeym ,nerwowym ,nieprzespanym weekendzie :baffled:
nosz cholery mozna dostac z tą pogodą ,ale dla mnie lepiej bo nie puchnę chociaż :tak:
miałam kupic buty i co wielkie *****o!!!! G stwierdził ze kupie w srode albo w czwartek bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bo jak bedzie upał to w sandałkach pójdę a ja nie to jakies balerinki wymysle ...
od dzis cały tydzien biegania ,na 10 jade z salą i jedzonkiem dokładnie ustalic ...no i czekam na tel.od chrzestnej Szymka czy beda czy nie bo to dodatkowe koszty jak zapłace a ich nie bedzie to prawie 500 zł :szok: i juz nie wiem czy wypada samej zadzwonic bo miała dac znać w weekend
pozniej na 15.30 proba w kosciele i jutro i w srode :wściekła/y: i w piatek i w niedziele przed Komunią o 8 rano grrr jak zwykle wszystko w ostatnim tygodniu :wściekła/y:
w srode fryzjer ,w piateko kosmetyczka i goscie do poniedziałku :baffled: no i mam nadzieje ze nie padne przez ten tydzień z tym wielkim brzuchem :-D a pobolewa czesciej :-( no i przez bolące biodra w nocy spac nie mogę :-( i wogole przez gardło ,siusiu,...ech

Rozia to miałas miły tydzien :-D

Liluu widze ze u Ciebie tez wszystko na wariackich papierach ,a P sie nie przejmuj ...ja na G to juz uwagi nie zwracam ostatnio ..jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszczam

Paulus nie wiem co kupic takiej dziewczynce :-(a do tego jak wszystko jeszcze ma :confused:

Katy a Ty gdzie znowu???????????????????????????????????/

Losiczko tuulam :*

my prezentu młodemu nie kupujemy teraz..............tzn wymyslilismy ze pojedziemy z nim do Disneylandu do Paryża na nastepną wiosnę i to bedzie prezent a teraz dostanie zaproszenie do niego :tak: chyba dobry pomysł co???? bo jak mamy dac mu pieniazki a kupic tez nie wiem co....... a ze mamy w Fr znajomych i jest gdzie przenocowac a i G zna perfect francuski ...wiec wymyslilismy taki prezent ,tylko Oskarrro musi podrosnąć :-D

Do góry