reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

mama, dziękujemy za wieści:happy:

Amelko, witaj na świecie!!!!
Truskafko,
pobrane.jpg

Czekamy z niecierpliwością na zdjęcie pięknej królewny:tak::tak::tak:

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 18
reklama
WITAM
NA POCZĄTKU JAK WESZŁAM NA BB OD RAZU SIE ZLAŁAM ZE ŚMIECHU - DZIĘKI LOSICZCE OCZYWISCIE

NORMALNIE PADŁAM :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ANIU KASIU KOTENIEŃKI WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO

TOBIE
KASIU ŻYCZĘ POCIECHY Z RODZINKI ... ABY DZIEWCZYNKI ŚLICZNIE I ZDROWO ROSŁY ... :-):-)

A TOBIE
ANIU ŻYCZĘ SPEŁNIENIA TEGO JEDNEGO NAJWAZNIEJSZEGO MARZENIA - CZYLI MALEGO SERDUSZKA POD TWOIM SERDUSZKIEM :-):-):-)

specjalne51gl3.jpg

MAM PROBLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ninja2::rolleyes::rolleyes::hmm::hmm::hmm::hmm:

Załączniki

• specjalne51gl3.jpg
    specjalne51gl3.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 43
Losiczko pisz, pisz , pisz mi tak wiecej dziś :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: bo normalnie humor od razu lepszy :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a problem poważny .......i to baaaaaaaaaaaardzo ....

czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie jest nasza tabelka ?????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i co nie mówiłam ze problem :-p:-p:-p:-p:-p:-p
a tak powaznie musze ją odkopac w koncu dzis .... :-D:-D

Witam Lalki ;-)

Na początku chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze naszym urodzinowym dziewczynkom Jane i Kasi_es

t_img95533bukiety_slubne550025_123.jpgZobacz załącznik 548201 Spełnienia marzeń!!!!

Losiczko hihihi jaki szalejący miglanc
:laugh2::laugh2::laugh2:

Ilonko pewnie śnieg ją zasypał
:rofl2::szok:

Ja chciałam się pochwalić, że u mnie dzisiaj + 6 stopni, a jak słoneczko wychodzi to i nawet +15
:cool2::cool2::cool2:

Kochanienkie czy jajeczka już pomalowane???

373983_420854037930407_1691242820_n.jpg

Miłego Dnia
:-):-):-) :*

Załączniki

• t_img95533bukiety_slubne550025_123.jpg
    t_img95533bukiety_slubne550025_123.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 19
  • 373983_420854037930407_1691242820_n.jpg
    373983_420854037930407_1691242820_n.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 17
Witam sie z kawką

Mam dziś troszkę luziku, bo mam obiadek, czekam aż się Kuba obudzi i pójdziemy na spacerek.

Kasia, Ania - wszystkiego naj, naj, naj....... przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paula - nie jeszcze nie pomalowane (dokładnie wczoraj sprawdzałam, ale.... ciemno było, może źle sprawdziłam, chyba dziś sprawdzę jeszcze raz) hihi.

Losiczka - Ty to wiesz jak z rana humorek poprawić.

Ilonka - bierz łopate do odśnieżania, może odkopiesz tabelkę...

Truskafffcia - GRATULACJE!!!!!! Szybciutko dochodź do siebie i wracajcie na święta do domku!!!!

Widziałam, że Mamusia tu zagladnęła - witaj u nas i wpadaj jak masz ochotę!!!!

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry