reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

mama05 dziękujemy pięknie za wiadomość!!! :-):-):-) :*

Truskafffka Kochana GRATULACJE z okazji pojawienia się Amelki!!!! :* Niech się zdrowo chowa !!! :-) Zdrówka dla Was maleńkie nasze szczęściary !!!! :-):-):-)

reklama
Mama - dziękujemy za przekazanie dobrych wiadomości :-)

Truskaffka - serdeczne gratulacje!!! Amelko witamy :-)

Liluu - no niby zasuwa, ale ja juz bym chciała być po połówkowym :-p:-p:-p czekam na potwierdzenie płci i zaszne zakupowe szaleństwo :sorry:

Paula,Lori

bardzo proszę :-D
sama cały dzień z komórką chodziłam kiedy news będzie a tu od poniedziałku tak Ją przetrzymali ..
ale koło 17.oo dostałam smska ,że ma mało płytek we krwi i czekała na decyzję czy cc będzie w znieczuleniu ogólnym ..

tak więc Amelka pięknie śpi a Truskaffcia dochodzi do siebie..mam nadzieję ,że dadzą Jej jeść bo się wygłodziła kochana nasza..

Lori
mega gratki ciąży i córy--> nie miałam okazji pogratulować :))

mama05 no My właśnie od poniedziałku żyłyśmy najpierw w niecierpliwości, a później w strachu, że nie mamy żadnej informacji :szok: ale dzisiaj rano Losiczka przekazała wiadomość, że czekają, a teraz Ty przyniosłaś tak cudowną nowinę :-)
Można odetchnąć z ulgą, że wszystko jest w porządku ;-) i powitać Amelkę!!!

Napijmy się ciotki z tej okazji duze_drinki1.jpg
Oczywiście bezalkoholowe, także każda niech się częstuje!!! :-D

Załączniki

• duze_drinki1.jpg
    duze_drinki1.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 16
hej! Olek śpi więc wpadam na chwilę bo czeka na mnie prasowanie

truskaffka witamy Amelkę po tej stronie brzuszka! czekamy teraz aż dojdziesz do siebie i pochwalisz się swoim szczęściem.

mama dzięki za przekazanie info. pozdrów od nas truskaffkę

paula jak bezalkoholowe to ja piję. a co trzeba godnie przywitać Amelkę

Mama dziękujemy za info :tak:

Amelko witaj na świecie

truskafffeczko dochodz prędko do siebie i wracajcie zdrowe do domku

gratulacje dla szczęśliwej rodzinki

mama dzięki za info :-)

Truskafffka gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D Amelko witamy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rośnij pięknie i zdrowo i nie przemęczaj mamusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry