reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko u mnie nawet nie wiem czy jest wiatr, bo pierwsze moje dzisiejsze wyjście z domu będzie na nockę do pracy…
Ale nic nie słychać, więc chyba mogę spokojnie wyjść bez zapierania się
:-D

Ale mamy mało ciężarówek
:-(

Losiczko mam nadzieję, że jednak szef w końcu da Wam kasę i jajka będą bardziej pożywne
:tak: W razie czego pojedziemy mu stłuc jajka :wściekła/y::laugh2:

reklama
Kochane jako, że dzisiaj Wielki Czwartek myślę, że mogę złożyć Wam już świąteczne życzenia :tak: Jutro przyjeżdża K więc automatycznie nie będę miała zbyt dużo czasu żeby do Was zaglądnąć, tak więc

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie
:blink: :*

happy_easter_1024x768.jpg

Załączniki

• happy_easter_1024x768.jpg
    happy_easter_1024x768.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 15
hej. u mnie dzisiaj zaczął się czas przygotowań. na razie dom ogarnęłąm, jutro zabieram się za gotowanie, pieczenie. wybywam do mamy i działamy. my zaczynamy święta juz w sobote po święconce. a w niedzielę po śniadaniu jedziemy do teściów więc te kilka dni będzie mnie mniej bo w rozjazdach będę.

ale będę wpadać i dowiadywać się co u was.

a truskaffka się odzywała?

buziole i do jutra.

reklama
Truskaffeczka gratuluje wracajcie szybko z Amelką do domu !!!!

ilonko termin porodu mam równo na swoje urodziny i z tego co z okresu obliczają i tego z usg dlatego jak coś można tam kiedyś wpisać do tabelki 07.08.13 :-D:tak::-D:-D

Lori widzę że będziemy miały jednakową przerwę między dzieciakami ;-) 15 tydzień to chyba za wcześnie na ruchy..... ale nie znam się dobrze:tak:

losiczko co z tą kasą? przestań takie jajca sobie robić boa jak się tak dużo śmieję to mnie w sercu kuje i dziecko wierzga pewnie ze śmiechu :-D

Reszty nie pamiętam ale zdarza się zwłaszcza ostatnio mi :-p
odśnieżałam stopień przed biurem dziś i mi się łopatka złamała:szok:
wczoraj sobie wrzuciłam do pralki kurteczkę żeby na święta mieć w czym myknąć do kościoła i myślałam że pójdę w takiej innej do roboty dzisiaj a tu zonk.... zasunęłam się a zamek od brzucha w dół i górę się rozjechał:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry