reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam pisze z Tel więc sorki za błędy Dziś jeszcze w łóżku leże Olek dal pospać do 8.30 oczywiście z 3 pobudkami ale i tak to luksus Jutro będę w Rossmanie to lukne na mleko jak u nas My dajemy Olkowi Gerber mleko Wpadnę później bo teraz chłopcy domagają sie śniadania Milego dnia

reklama
oj asiu jak bym sie wybierala to bym cie ze soba zabrala ja bylam w liguri super bylo a we francji bylam w nicei tez piekne miasto :) ale koszt wyjazdy duzy ;/ moze kiedys sobie na takie cos pozwole bo to jest 1535 km ode mnie samochodem jakies 500 zl gaz w jedna strone +/- jakies 600 zl by napewno starczylo wiec 1200 zl w dwie strony no i jakies 20 h by sie jechalo wg mnie ale chwile nie zapomniane :)

Chyba zaczne odkladac i moze w przyszlym roku meza namowie na taki wyjazd jak mi sie uda odlozyc z 2 tys to moze sie zgodzi ale jak tu odlozyc ;/

Hejka :)

u nas ostatni dzień spokoju trwa :p szkoda tylko że w nocy zamiast korzystać i spać do woli...to dumam, leżę, barany liczę i przekonuję brykającą Amelie żeby szła spać a nie brykała.. :p

ide czytać co u was, tylko kawę sobie jeszcze zrobie..trza korzystać ...
:-D

Losiczko no i Matik z Miśką śpi:-D a pacynką teatrzyki robi i czeka na siostrę żeby jej pokazywać :) mówię Ci ..kupe radochy mają dzięki Tobie dzieciaki:-):tak::tak::tak:
Roszpunka fajnie, kasiorki trochę wpadnie ;)
Katy w jelitowce dobre tylko to, że krotko trwa...ale jędza wymęczyć potrafi nieźle człowieka...
Viola ZDRÓWKA!!
Agnes zalatana ;) pozdrawiamy ;)
Sylwia ja tak odkładałam na Spa...z okazji 30tki w tym roku..i co? wszystko poszło na żmijkę:-p:-D

Truskawka jutro sądny dzień ......... wyśpij sie ostatni raz :-D:-D ale ja wiem jak to jest jak sie wie kiedy sie bedzie rodzić .. o spaniu nie ma mowy :-D:-D:-D:-D Ja tak miałam z Jasiem... tez w poniedziałek miałam datę wyznaczoną na poród :tak:
a w tą noc kiedy urodziłam Pawełka jeszcze rozmawiałam ze znajomą wieczorem i mówię jej ze idę spać zeby sie wyspać na poród :szok::szok::szok::szok: hehe i sobie wywołałam - i sie nie wyspałam :-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
na którą masz sie stawić na szpital??????????? an 7-8 rano ???????

Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, abyś sie dobrze czuła po cc i czekamy na pierwsze zdjęcie Amelki :tak::tak::-):-):-):-):-):-)
Nie mogę sie doczekać juz jej... ciekawe do kogo bedzie podobna :-):-):-):-)

Ja tradycyjnie jak od 3 tygodni rano smacznie smałam gdy m sie zajmował wszystkim :laugh2::laugh2::laugh2: aaaaaa jakie zrobił śniadanko ....mniam hehe ;-)
:-D:-D:-D
coś czuję ze on sie che podlizać i mnie namówić .... na córeczkę :crazy::crazy::crazy::crazy: ale nie tędy droga hihih :-D:-D:-D:-D :-D:-D

Dobrej nocy kotenieńki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viola jak sie czujesz ?????????????

Byłam w rossmanie i nie ma mleka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: we wtorek kazali wpaść bo bedzie ta duża dostawa i jak nie bedzie to znaczy ze juz nie bedzie w sprzedaży :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nożżżżżżżżżżż kur,... :crazy::crazy::crazy::crazy: gdybym wiedziała to bym zrobiła zapas :angry::angry:

Pamelka ja chce do Ciebie ....... prosze mogę !????????????????? :-D:-D:-D:-D U nas na wielkanoc bedzie można lepić zajączka ze śniegu :-D:-D:-D:-D:-D

Liluu jak Lily ???????? juz lepiej ????? katarek sobie poszedł a kysz !!???????
Sylwuś moze uda sie Wam zebrać kaskę i pojedziecie :tak::tak::-):-):-)
Agnes bede wdzięczna ale pewnie nie ma tych półeczek :-(

Hejka dziewczynki

wpadam tylko żeby życzyć powodzenia Truskafffce :tak:
Ilonko niestety nie:crazy::crazy::crazy:A teraz na dodatek ma ten katar gdzieś głęboko ze go wyciągnąć nie idzie

malami szykuje ci sie lanie !!!!!

reklama
Do góry