reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)

My po szczepieniu :-) Nawet nie było tak najgorzej :-) Bianka przy pierwszej szczepionce przestała płakac w momencie wyciągniecia igły, ale przy wzwb dopiero jak ją przytuliłam :-) Ale ogólnie dzielnie zniosła :-) No i ja wytrzymałam i sie nie rozkleiłam :-) Aczkolwiek mine na początku miałam nietęgą :-)

Marysiu gratuluję 7 miesięcy :-) My dzis mamy 7 tygodni :-) Także niech żyją "siódemki" :-D:-D:-D

No i więcej nie pamietam...

Miłego dnia,żeby głów Wam nie urwało na tym wietrzysku :-)

Kochane moje, ja tylko na minutkę, bo nie jestem w póki co w stanie nadrobić zaległości. Wrzuciłam fotkę na grupę.
Niestety dziewczynkom na buźkach wyszła wysypka i pediatra podejrzewa AZS :(((. "Pocieszyła mnie", że gdyby nie były na nutramigenie, to byłoby dużo gorzej :/. 9.04. idziemy do alergologa, mam nadzieję, że dostaniemy papier potwierdzający alergię, bo bez tego nutramigen po 39 zł za puszkę, a z papierkiem 9,50.
Ściskam wszystkie gorąco i jak nadrobię się odezwę.

hej....póki co brzuch w miarę ok... ale @ się rozkręca
umówiłam się na badanie posiewów w przyszłą środę więc ten cykl bez CLO bo do badania muszę być na naturalnym. W sumie nie ma na co czekać.

kasia dziewczynki już 4 miesiące mają:szok:

Hej kobitki ....ja w koncu w domu......
Gratulacje wszystkich siódemek :-):-):-)

Jane kochana tulę.......a co ci powiedza te posiewy.....pytam bo ja zielona w tym temacie :sorry2:

Kurcze musze nadrobic g bo juz wieki nie bylam :sorry2:

Axy cos dawno nie bylo ciekawe jak tam Adusia

witam babeczki

u mnie dzisiaj szalony dzień. musiałam wybyć do urzędów pozałatwiać sprawy, do dentysty. a to nie lada wyczyn jak nasypało u nas z 15 cm śniegu i cały dzień padało. ledwo wyjechałam z chaty. oczywiście moje auto się zbuntowało akumulator padł. dobrze że od taty pożyczyłam bo miałabym dzień stracony

poza tym Olek daje popalić w nocy. poprzedniej nocy jak się obudził o 22 tak urządzał nam pobudki co 20-30 min. dopiero ok 4 zasnął na dłużej. ja już nie wiem co robić. w dzien jest kochany, śpi ładnie a w nocy taki łobuz. chyba zęby kolejne tak męczą bo innego wytłumaczenia na to nie mam.

dzisiaj postanowiłam, że idę spać szybko i zaraz uciekam do wyrka. przepraszam, że wam nie odpisze ale po całym dniu biegania w śniegu po kolana i po nocy nieprzespanej wymiękam.

dobranoc. jutro spędzam czas w domu z Olem to będę częstym gościem tutaj i wszystko nadrobię.

reklama
katy te posiewy to tak naprawdę 4 badania i trzeba to zrobić przed drożnością. Są ważne przez 6 miesięcy więc zrobię je teraz a po świętach pewnie drożność... jak wyniki będą ok.

Do góry