reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tylko na chwile..mialam caly dzien latania a teraz padam..
Losiczko -kosmetyczka doszla dzis..dziekuje jest cudna..moja corcia juz ja chciala na piornik buchnac...:-) takze bede sie musiala do ciebie znowu usmiechnac:-):-) tylko niech kolor wybierze..a przelew dotarl ???
Ja zmykam spac ..milej nocki..

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Liluu ja nie chciałam Cię urazić bo wiem ze jesteś szczęsliwa moze żle to ujęłam :sorry2: przepraszam :-) a w sygnaturce masz Lili ;-);-);-)

Joanno :-) no pewnie że kaska doszła A na fb nadal Cie nie mam w znajomych :-( a piórniczek moge uszyć pewnie troszkę większy musiałby być :-) I dopiero teraz doszedł :no:

U mnie śniegu po pas . Ja sie pytam gdzie ta wiosna ???????

Miłego dnia kochane :-):-) :-)

Hej. Czekałam jak na zbawienie na ten tydzień, bo miało być ciepło. A wczoraj wieczorem tak zasypało, że znowu biało jest:-( Jak ja nienawidzę zimy! Jakby tak wysłali m na kontrakt do ciepłych krajów, ależ by było pięknie:-p

Marysiu, wszystkiego dobrego z okazji 7 miesiączków:-) Anetka teraz będzie tak nadrabiać, że pewnie w tym miesiącu na nóżki wstanie i będzie biegać wcześniej niż Maksio:tak: Kiedy dostanie okularki?

Lilu, za jakiś czas na pewno to minie i będzie tylko lepiej. Trzeba przetrwać ten gorszy czas po prostu. Może to skok rozwojowy, jak pisze katrina? W każdym razie na pewno wiecznie tak nie będzie i Lilunia da odpocząć mamusi w końcu:tak: Głowa do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni i tego się trzymajmy :tak::happy2::happy2::happy2:

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO - u nas tez sniegu nasypalo ze "łojojoj" jak mawia moj pierworodny :-) takze caly kwadrans odsniezalam podjazd zanim udalo sie nam wyjechac z garazu, tak wiec rozgrzewke mialam od rana. Co do Anetki to niech sie nie spieszy az tak bardzo z chodzeniem, bo mamusia wie czym to potem pachnie :happy2: a dwa "zmotoryzowane " szkraby w domu to ... :-D a okularki beda jak znajdziemy ladne opraweczki i oczko calkiem sie zagoi.

NOI MAMY CALE 7 SZCZESLIWYCH MIESIACZKOW :szok:

LILUU - nie wiem co moge Ci poradzic w sprawie Liluni, chyba duzo cierpliwosci.

SYLWIA - zuch chlopczyk :-)

Ostatnia edycja:
Dziendoberek

Losiczko No co ty nie urazilaś mnie wcale :) i tak w sygnaturce Lilunia :-D

Dziewczynki tak macie racje moje dziecko jest w kolejnym skoku rozwojowym ale poza tym okresem tez nie chce wózka :-D I wogóle jest z niej mały kochany diabelek :errr::rofl:

Zycze wszystkim miłego i słonecznego dnia

reklama
Witam w ponury dzień :dry: Już nabyło się pogody... Deszcz ze śniegiem leci od rana... :baffled:

Marysiu najlepszego dla Aneci z okazji 7 miesięcy :tak: :*

Nie wiem co mam więcej pisać, nie mam do tego głowy dzisiaj- przepraszam.

Miłego Dnia Laseczki :*

Do góry