reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
SYLWIA - moja mala tez miala plesniawki i pomogl stary sposob czyli przecieranie zasiusiana pieluszka, podkladalam tetre pod dupcie a potem ciach i buziak przemyty, szybko pomoglo i nie wrocilo :-) a co do szczepienia to mysle ze plesniawki nie maja tu nic do tego.
ROSZPUNKO - u nas Anecia nadrabia zaleglosci "brzuszkowe" teraz moze szalec do woli noi efekt jest piorunujacy - juz sie turla z pleckow na brzuszek i spowrotem, i czasem na czworaczka uda jej sie podniesc, takze szpitalne musowe lezanki wcale nie spowolnily jej rozwoju :-) wczoraj probowala "wyjsc" z lozeczka tak sprytnie lapala sie raczkami i nozkami :-)

ILONKO - pochwal sie co to za nowy pomysl ...?
JANE - glowa do gory idzie wiosna bedzie dobrze :happy2:
PAULA - u nas tez ladnie choc chlodniej nieco.
milego dnia dziewczynki

Roszpunko może być ???? Jeszcze dzyndzelka musze uszyć :-D

DSC01176.jpgDSC01177.jpgDSC01178.jpg

Załączniki

• DSC01176.jpg
    DSC01176.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC01177.jpg
    DSC01177.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01178.jpg
    DSC01178.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki

ja dziś nie do życia :no: Chorobsko rozkłada coraz bardziej :( jeszcze mi sie paracetamol skończył więc muszę wyjść i kupic ale kiedy moja Lilka sie da włożyć do wózka to nie wiem bo w sobotę dała mi taki koncert we wózku ze aż sie zanosiła biegłam z nia do domu ale i tak zachrypla mi a nie mogłam jej wyciągnąć bo strasznie padało masakra z nia

sylwia ale maluch rośnie ;)

milego popoludnia

Lilu a moze wsadz ja do tego siedziska co sie zabiera ze soba ....takie jak fotelik samochodowy dla maluszkow bo mnie sie wydaje ze ona protestuje bo nic nie widzi :tak:

Losiczko sliczna ta twoja kolejna dziecina :-)

Jane przytulam cie mocno wiem jak to jest znow widziec opadajaca temperature, ale prosze nie zalamuj sie bo jesli juz nadzieji miec nie bedziemy to co nam zostanie???? I zagladaj czesciej bo jakos teraz tak mniej piszemy :-(

Dzień dobry dziewczynki :-)

My po spacerku już :-) Chociaż u nas dzis pochmurnie i troszku mroźno, ale do sklepu trzeba było wyjść, więc i spacerek zaliczyłyśmy :-)

Jane cieszę się,że się pojawiłaś i zaglądaj częściej :-) Wiem,że teraz przeważnie przeważaja tematy dzieciaczkowe i cieżko to czytać, ale jak sie zaczniecie udzielać to i tematy sie troszkę zmienią :-) A brak nam Ciebie :*

losiczko czy Ty wysłałaś już tą moją torebkę?? Bo czekam na przesyłke,a w sumie nie wiem czy słusznie :-D

Liluu Ty to masz z tym wózkiem... A może zmień położenie w gondoli,żeby troszkę wyżej leżała Malutka w wózku,to może jej sie coś odmieni... A ja z chorobą walczę wodą z solą w postaci inhalacji i płukanki na gardło :-) i przynajmniej nie jest gorzej :-)

nie pamietam co tam jeszcze miałam Wam odpisać, więc przepraszam...

Aaa, losiczko na migrenę polecam solpadheine w tabletkach do rozpuszczenia ,... już kiedys o tym pisałam... tylko najlepiej wziąć jeszcze zanim sie na całego rokręci, bo wtedy to już nic nie pomaga....

Miłego dnia :-*

reklama
Dziewczynki nic nie pomaga próbowałam juz wszystkiego i zamiast gondoli był fotelik i zmiana pozycji w gondoli i otwarta buda nic !!!:no::no::wściekła/y::angry: Mam juz dość wychodzenia z nia bo sie boje powtórki z soboty

Do góry