reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam

U nas też pobudka o 6, a ja ostatnio budzę się bardziej zmęczona niż jak się kładę. Może to jakieś przesilenie. Niech już przychodzi ta wiosna.
Roszpunka dostałaś wczoraj smsa?

Witam się i ja :-)

Jakoś nie mogę spać... z własnej woli wstałam o 6:45 :surprised::oo2:
Pięknej pogody ciąg dalszy :tak: Już jest 10 stopni na plusie :cool2:

Miłego Dnia :*

Dziendoberek :-):-):-)

U mnie zimno mrożny wiatr brrrrr :dry:

Od soboty i cały dzień miałam taką migrenę że myślałam że zejdę z tego swiata:-( normalnie przypomniała mi sie moja kochana ciocia która mnie uswiadomiła że po 40 to sie będę już sypać :baffled: ból głowy do tego mdłości noramlnie masakra.

Dzisiaj już lepiej :-)

Roszpunko biorę sie za Twoją torebkę a Ty na pw wyślij mi adres. Truskaweczki chyba mam :sorry2: to jak pójdę po młodego to wyślę Wam te cudeńka :-)

Miłego dnia kochane :-):-):-)

DZIEŃ DOBRY :-):-):-)

ŻYCZĘ SPOKOJNEGO DNIA :-):-):-):-):-):-)

VIOLA MAM DO CIEBIE INTERES ;-) MAM FAJNY POMYSŁ TYLKO MUSISZ MI PODPOWIEDZIEĆ JAKI MATERIAŁ NAJLEPIEJ UŻYĆ ;-)

Jak mi sie uda to sie Wam pochwalę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihi

u mnie słoneczko .... także aż sie chce wstać i funkcjonować :-):-):-)

witam... dawno nie pisałam... teraz właściwie też nie ma o czym.... tempka spadła więc już wszystko wiadomo....

viola to przemęczenie to właśnie przesilenie...człowiek się czuję jakby miał cały czas kaca... ja tak właśnie mam od dłuższego czasu... nie ma znaczenia o której położę się spać... rano i tak jest masakra...

pozdrawiam wszystkich....

Tak Violu, dostałam:happy2: Na zdjęciu ładnie się prezentują z tą gipiurą:happy2: Mam nadzieję, że będę umiała je wyprasować i ułożyć jak trzeba;-) A tobie się podobają? Zostawiłaś te zasłony bez taśmy? Udało ci się już wszystkie uszyć?

Losiczko, już się nie mogę doczekać:-) I adres już ślę:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry

odwiedzam dziś szpital-jadę po wyniki i na ktg
mała żmijka siedzi w brzuchu i jakoś w ogóle nie czuję się "porodowo" :baffled:
no nic..zobaczymy co dziś ktg pokaże :-p

miłego dnia kobietki

losiczko
daj znać czy masz adres ;) i ile kasiorki mam przelać ;)
Jane..zgubo nasza, dobrze że się odezwałaś ;)

ślę póki mogę ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry