reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jane jak by co to wal jak w dym :-)......mogę ci takowe zakupić :tak:tutaj takie buty mozna znaleść w całkiem przyzwoitej cenie.....za te zapłaciłam £19 czyli jakieś 100 zl może niewiele ponad to a są mega wygodne i fajnie wyprofilowane:tak: jak bym miała buty na specjalne zamówienie :tak:

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)

Katy no nie powiem, ale chyba wywołałaś wilka z lasu i rzeczywiście nie zdążę z tym rosołem...

Coś się zaczęło dziać w nocy i tak do tej pory się dzieje, ale sie nie rozwija.... Tzn. mam skurcze z tym,że nie tyle czuję jakiś mocny skurcz brzucha, tylko w krzyżach mnie boli.... I nie wiem czo to już to, czy nie... Aczkolwiek tak co jakieś 20 - 30 minut mam tak... Co myslicie?? M wrócił z nocki,więc jestem spokojniejsza i dam mu troszke pospać, a później na piłce poskaczę, może to coś da...

Miłego dnia :-*

witam kochane :)
Ja juz obiadek mam podszykowany :tak: chłopaki poszli odśnieżać autko, Pawcio usypia , ja własnie piję kawkę i wcinam faworka :-p
a potem na wieksze zakupy abym nie musiała na tygodniu sie martwic :tak::tak::-):-) :-D:-D:-D

Rozia no w koncu :-p super, niech sie rozwinie szybko i szybko zakonczy tzn niech Bianka nie męczy zbyt długo mamusi :-D
No własnie kochanie ZOSTANIECIE RODZICAMI - JAK TO DUMNIE BRZMI :tak::tak::-):-):-):-):-)
piłeczka przyspieszy wiec jak m sie wyśpi to sobie z godzinke lekko poskacz a zobaczysz nim sie obejrzysz a bedziesz juz w szpitalu z Bianką w ramionach :tak::-) trzymam kciuki i czekam na wiadomosci :-D czuje ze dzis bedziemy GRATULOWAC I WITAĆ NOWĄ DAMĘ NA SWIECIE:-D:-D:-D

sylwuś Mariuszkowi dobrze w brzuszku jak widzę :-D

ja jestem troszke wściekła ale napisze na g :-p

miłej niedzieli :-):-):-)

no zobaczymy dziewczynki, bo w zasadzie nic się nie zmienia,.... Ani nie są częstsze te skurcze ani bardziej bolesne....

Sylwia a Ty żadnych objawów nie masz??

reklama
u mnie sa caly czas np dzis mam od niedawna a wczoraj caly dzien i w nocy tez mnie meczyly a tak to ni c sie nie dzieje ale ja wiem ze na porod sie nie zanosi bo z oliwka tez tak mialam i poprostu musze czekac na te wlasciwe bo te co sa to tylko mnie draznia ;p

Do góry