reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
LiLuu o konto Valkyrie na FB, bo Ilonka chyba nie miała dostępu ;-)

Lalki moje kochane :-) @ przylazła przed chwilą...
Mam takie pytanie, ponieważ w 21dc wybieram się na badania krwi, które zaleciła mi dermatolog i powiedzcie, czy po nocce mogę od razu jechać? Czy lepiej zrobić te badania w 20dc po normalnie przespanej nocy? Orientuje się któraś czy nieprzespana noc ma jakiś wpływ na wyniki z krwi? :sorry:

Pauluś z tego co sie orientuje to przed badaniem progesteronu trzeba wytrzymać ok 2 dni bez seksiku :-p na czczo i rano..( choć w sumie po jakiego grzyba trzeba być na czczo skoro to są badania hormonów to nie wiem :szok: ) :szok: no i chyba nie ma znaczenia czy spałaś czy nie.........:baffled: ale ręki nie dam.... niech sie dziewczyny tez wypowiedzą :-D

Ilonko bez seksu będę na pewno w tedy, bo już obadałam grafik na luty i akurat w tedy nie będziemy się widzieć z K ;-) właśnie tez mi pani doktor mówiła, że mam być na czczo, tylko wypić pół szklanki wody :tak: Dzięki słoneczko :*

Gdyby jeszcze ktoś, coś w tym temacie to chętnie poczytam :*
:-)

Pochwalę sie piżamką Pawcia hehe:-) kupiłam dziś a raczej wygrałam aukcję :-D:-D:-D

piżamka H&M 68cm 4-6 z pieskiem (2957848784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Teraz poluję na piżamkę dla Jasia :)bo skubaniec powyrastał mi ze wszystkich :rofl2: no a wiadomo zwykłej to nie mam co kupowac , najlepiej jakby była w angry bird's :szok::szok::szok: no ale szukam inne bo takiej nie znalazłam jeszcze hehe

Pauluś a no widzisz czyli nie bedzie potrzeby zakładać pasa cnoty hihi :D

Cześć dziewczyny,

pamela - czemu skreślasz ten cykl? dzisiaj super tempka poszła do góry :tak:

Ilonka - fajna ta piżamka :-) jeśli chodzi o tabelkę to najbliższą wizytę mam an 28.01

Roszpunka - ja to chyba szybko dawałam cały mały słoiczek, ale Mati to był wiecznie nienażarty :-D

Lili - kurcze bidulka ta twoja córeczka. Oby jej szybko przeszło

Rozia, sylwia - no trzymam mocno kciuki żeby porody był mega ekspresowe :-)

Valkirie - uda na pewno wam się znaleźć pracę :tak:

no i już nie pamietam co komu jeszcze :sorry:

ja jestem obecnie na etapie permanentnych mdłości :-p

reklama
Violuś czyli w grę u Was wchodzą same pajacyki i śpioszki ????
Ja uwielbiam takie piżamki wiec czaje sie i kupuje za groszę w sumie bo na nową mi szkoda :-D
niedawno kupiłam 3 sztuki za 15zł i normalnie boskie,

Piżamki 6-9 msc (2828371640) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Najbardziej lubie Pawcia w tej myszce miki i tych zwierzątkach :-):-)

Lori współczuje ale skoro mdli to znaczy ze z dzidzią ok :tak::tak: zaraz wpisuję wizytkę w tabelkę :) mam nadzieje ze ten krwiak sie zmiejszył a dzidzia ślicznie rośnie bez przeszkód :tak:!!!!!!!!!!!!! zaglądaj częście ... bo dziś myslałam o Tobie .....

a to mój tez ostatni zakup

http://allegro.pl/denim-swietna-spodniczka-mini-jeans-rozm-40-i2934497283.html?source=oo

:-p:zawstydzona/y: boska jest :D

Ostatnia edycja:
Do góry