reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
lilu, chusta fajna sprawa. My mamy, odziedziczyłam po siostrze, sama jej ją kupiłam :-D Ale Maksio ciężki i ramię boli. Ale lubi w niej siedzieć.

Mam pytanko, ile zupki dajecie maluchom? Ja dzielę słoiczek na 3 dni, ale Maksio się domaga więcej, płacze jak się kończy. A nie chcę przedobrzyć, żeby mu coś nie było.

Roszpunka ja tą małą zupkę mam na raz :-D nawet i tą dużą czasem ... choć przeważnie na 2 razy bo nie dojada całej :-)
Pamelka słuszne podejscie ale cykl trwa także wiesz...:-D
Luluu i dobrze ze chuste masz , zawsze to lżej jak mała potrzebuje być tyle na rączkach :tak:

Witajcie lachonki :-D!!!

widze ze ciezarowki sie kulaja jeszcze:tak:...
ja wpadam na chwile, moze niedlugo bede miala wolne od meza bo ma we wtorek rozmowe o prace i spokojnie bede mogla z wami pisac... ale bym sie cieszyla!!!
u mnie dlugasny cykl znow, drugi po tabsach wiec nie narzekam na razie...
z dobrych wiadomosci to taka ze zapisalam sie na kurs kolejny jezykowy i bardzo sie ciesze-znaczy nadal niemiecki tylko juz na wyszym poziomie... jest to wieczorowo wiec jak znajde prace to nie bedzie kolidowalo;-), nie pamietam czy pisalam ze szukam pracy...

no to milego dnia zycze! moze wpadne jeszcze:happy:

Roszpunka ja tylko na początku przy wprowadzaniu dawałam jednego dnia kilka łyżeczek a jak mu nic nie było to potem już cały słoiczek. Teraz Antek już od prawie 3 miesięcy zjada cały duży słoiczek. A jak mu gotuję to nawet więcej.

tak spojrzałam na tą tabelkę i widzę,że u nas chłopcy rodzą się sn a dziewczynki częściej cc:)

Ilonka A co do tej kaszki ja przekazałam informację ale dopóki to nie będzie udowodnione to w to nie uwierzę.

Valkyrie to kształć sie ile sie da :-):-):-) a tak na marginesie to ja tak nie lubie niemieckiego ze szoooook......a jak sie może okazać bede musiała sie uczyć jak wyjedziemy :baffled::baffled::baffled::baffled: wpadaj częście ..
a czemu Twój m krzywo patrzy ????????
Rozia jesteście cięzaróweczkami nadal wiec i w tabelce jesteście .... aby moze potem nie było ze sobie zmieniam jak tylko chce hahah :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Violuś mnie kochana juz naprawde nic nie zdziwi.... było głośno o szkłach w złoiczkach, o papierach tez w słoiczkach wiec sie nie zdziwie jak bedzie mysz czy szczur w kaszce :baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok:
Miesiąc jakoś przetrwamy i bede juz gotowac sama , bo teraz nagotuje a i tak Pawcio nie zje az tyle ...

a własnie jak można przechowywac zupkę ??? mozna w słoiczek przełożyć i do lodówki i np po 3 dniach dać ?????

reklama
Do góry