reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia grunt, że się chłopak przekonał :tak:

Mój to sprzątaczka, kucharka- gosposia pełną parą
:-) Ale to dla tego, że od daaaawna mieszka sam i jest zdany sam na siebie, więc siłą rzeczy musiał się tego wszystkiego nauczyć :tak: Kochany mój :*

LiLuu aaaaaaa no to wiadome, bo hanysy to takie uzdolnione
:cool2::-D Oczywiście nie odejmując niczego mężczyznom z innych części Polski :tak:

Roza_ ano, ale z tego doświadczenia to się cieszę
:-)

reklama
Paula u mnie mój m tez sprząta, gotuje, pierze, zmywa :-) Ale to dlatego,że pedancik z niego trochę :-) No i też mieszkał pzrez jakiś czas sam :-)

Rozia mój posprząta, ale to już musi być faktycznie co sprzątać, lekki kurz go nie przeraża :-D .. ale skarpety to się walają wszędzie i nie mogę tego zwalczyć :-D

Powiem Wam, że bardzo dużo facetowi daje to jak jakiś czas pomieszka sam, bez mamusi :tak:

Lilu - widze że Ci po obiadku ze ślaskich rzeczy gwara została heheheheh

mój M nie zabardzo w kuchni ale jest pelen zapalu i checi i duzo mi pomaga więc sadzę że bedą z niego ludzie :)

Rozia u nas dady coś okolo 26zl z groszami o ile dobrze pamietam.

chcesz to poczęstuję sałatką;-)

już :baffled:się przyzwyczaiłam do tej jego pasji, no ale nie lubię jak na lód jeździ, nigdy nic nie wiadomo

Paula oj nie nie kochanie:-) wtedy przyzwyczajony jest że wszystko ma pod nosek podane;-) no ale mój mąż już dawno po reformie hahah

Ano fakt... Ja się zawsze denerwuję jak mój m na koncerty niektóre jeździ, bo wiem,że może w łeb dostać...

A co za sałatka??

reklama
Roza_ nie dziwię się, że się martwisz...

Mój K to nałóg komputerowy- głównie gry :baffled: ale zawsze jak mu marudzę, że tylko gra i gra, albo skupuje te gry, to mi mówi, żebym nie narzekała, bo siedzi w domu i oddaje się pasji, a równie dobrze mógłby chodzić przepijać kasę z kolegami :tak: no i muszę przyznać, że ma rację i wolę, żeby robił to co robi :-D Wiadome z kolegami też chodzi czasami na piwko, ale to wszystko w miarę rozsądku ;-)

Do góry