reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Obiecalam i jestem wieczorowa pora.
LILUU - dziekuje za zaproszenie :-) zaraz lece czytac i moze sie dowiem o co chodzi.
DZIAMA - dzieki za info - nikt nic mi nie powiedzial pewnie dlatego ze mnie nie bylo
JANE - super ze wszystko sie wchlonelo :-):-)
LILUU - dziekuje za zaproszenie :-) zaraz lece czytac i moze sie dowiem o co chodzi.
DZIAMA - dzieki za info - nikt nic mi nie powiedzial pewnie dlatego ze mnie nie bylo
JANE - super ze wszystko sie wchlonelo :-):-)
Marysia77
Fanka BB :)
LILUU - gdyby nie dzieci to juz bym nadrobila a tak jestem dopiero na 1/4 :-)
Witam z rana ;p
Paula moj maz ma podobna pasje tez granie na komputerze w rozne gry ale to informatyk i lubi sie bawic roznymi rzeczami byle by komputer ;p a moj skonczyl juz pokoj i dzis sprzatania i wkoncu bede robila pranie ufff
Paula moj maz ma podobna pasje tez granie na komputerze w rozne gry ale to informatyk i lubi sie bawic roznymi rzeczami byle by komputer ;p a moj skonczyl juz pokoj i dzis sprzatania i wkoncu bede robila pranie ufff
Dziewczyny mam takie moze dziwne pytanie. Raz w roku chodze do ginekologa do prywatnego zakładu. Czy jesli zdarzy sie cud i zaciążę
to warto dalej do niej chodzic czy zapisac sie do ginekologa ktory pracuje w szpitalu w ktorym bym rodzila?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Miłego dnia kochane uciekam bo kuchnia mnie zaprasza :-);-):-)
Miłego dnia kochane uciekam bo kuchnia mnie zaprasza :-);-):-)
Podziel się: