reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza_ mój K to dosłownie wszystko zrobi :szok: i wstyd się przyznać, ale wydaje mi się, że lepiej i smaczniej ode mnie :zawstydzona/y: Ja to może nie tyle nie potrafię, co po prostu nie cieszy mnie to jakoś :baffled: Jedynie ciasta lubię piec :tak: A K ma to po mamie, bo jest kucharką, więc pewnie wyssał to z Jej mlekiem :-)

reklama
Roziu ja to już nie w temacie pieluch niestety:-( nie pomogę, no ale ty porównuj ceny kochana i jak coś to podpowiesz:-) mam nadzieję że kiedyś się przydadzą:tak:

Paula no ja tez nie mam radochy z gotowania, ale za to jeść uwielbiam:-D ciesz się kobieto:-p

Tata mojej przyjaciółki non stop siedzi w kuchni, ale jak gotuje i piecze....:szok: głowa mała

JA nie mogę narzekać na mojego P bo on naprawdę umie gotować tylko problem w tym że mu się nie chce i mówi że moje mu lepiej smakuje :-D ale jak trzeba to oczywiście stoi ze mną nad piecem :tak:
a co do pieluch to ja mam już chyba z 6 mega paków kupionych pampersów w 4 rozmiarach zapasy zrobione ;-)

Roza_ cieszę się cieszę ;-) mój tata nigdy nie gotował i nie gotuje, jedynie odgrzewa :-D dlatego też dla mnie było to doświadczenie jak z innej planety :-D

edit.:

LiLuu a Twój P jest z hanysowa?

no ja nie mam zbyt wiele, ale wiecie... liczę na to,że goście przyniosą :-D:-D:-D i nadal nie wiem jakie zapasy mam zrobić z tych małych rozmiarów...

A co do gotowania, to ja musiała mojego m uczyć, ale długo z nim walczyłam, bo nie chciał :-)

reklama
Roza w sumie to tak jakoś samo wyszło, bo to było w nowy rok :-) Miałam rosół zrobić, ale jakaś taka nie do życia byłam (nie wiedzieć czemu :-) ) I powiedziałam,że nie dam rady, więc on stwierdził,że ja mu będę mówić co ma robić, a on będzie robił i tak posżło :-) Zaczął od rosołu i powiem Ci,że pyszny był :-)

Do góry