reklama
P
Paula~
Gość
Truskafffka a mnie tam przypadkiem nie było w tym boskim śnie z grillowanym mięskiem? Bo ja uwielbiam
LiLuu tak w ramach ścisłości sprawdzam Twój stan daj jakiś znak !!! :-)
LiLuu tak w ramach ścisłości sprawdzam Twój stan daj jakiś znak !!! :-)
P
Paula~
Gość
Albo krzyczy na porodówce? :-) Fajnie by było ;-) Tzn. niefajnie, że ją boli, tylko fajnie by było gdyby Lily nas wreszcie powitała :-)
P
Paula~
Gość
A w sumie niech śpi, puki może :-)
Roza_
Fanka BB :)
he he no niech śpi na zapas...ale córcia to aniołek będzie więc da mamie żyć:-)
Roziu co na obiadek??? może ściągnę coś od ciebie na jutro
Roziu co na obiadek??? może ściągnę coś od ciebie na jutro
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Piąteczko a dziwisz sie ??? Dziewczyno nie zdajesz sobie chyba sprawy jak nas wszystkie skrzywdziłaś :---(
Rozgrzeszenia chcesz po tym jak nas wszystkie nabiłaś w butelkę .Zreszta po co tu piszesz jak twierdzisz że my większe suki niż Ty .Daj nam spokój tzn daj mi spokój.
Piszę teraz w moim imieniu .Miałaś odwage tak mnie oszukać a jak Ci napisałm pod wykresem co myślę to mnie zablokowałaś. Bierz wszystko na klatę do serducha choc pewnie tego drugiego to Ty nie masz skoro robisz ludziom takie okrutne żarty.
Rozgrzeszenia chcesz po tym jak nas wszystkie nabiłaś w butelkę .Zreszta po co tu piszesz jak twierdzisz że my większe suki niż Ty .Daj nam spokój tzn daj mi spokój.
Piszę teraz w moim imieniu .Miałaś odwage tak mnie oszukać a jak Ci napisałm pod wykresem co myślę to mnie zablokowałaś. Bierz wszystko na klatę do serducha choc pewnie tego drugiego to Ty nie masz skoro robisz ludziom takie okrutne żarty.
Podziel się: