reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Val się nie da :-D:-D:-D A tak poważnie, to ja tylko ze względu na to nasze mieszkanie nie chciałabym aby Bianka wyskoczyła wczesniej... Gdyby nie to, to tez pewnie bym chciała,żeby nie siedziała zbyt długo :-)

reklama
Rozia ja tez zaliczylam juz 9 okienko i u mnie odczucia sa rozne szczerze mowiac bo chciala bym urodzic tak w 38 tc ;p ale zaczynam sie bac bo Oliwke urodzilam 8 dni po terminie i nie wiem czego sie spodziewac ;p

hej dziewczynki:-)

Rozia no no już ostatnie okienko:-)

Val zdrówka dla Krzysiaczka:tak: biedaczek

Liluu
zaglądam bo ciekawa jestem jak u ciebie, no ale jeszcze nic nie rusza:-) łapię fluidki za to:tak:
Roszpunka no proszę jakie grzeczne dzieciaczki:-D

Dziewczynki co się stało z grupami???? Wyrzuciłyście mnie??

Ostatnia edycja:
reklama
hejo

to ja wam powiem że też miałam ciekawy sen:eek:
i nie mam pojęcia skąd to się wzięło w mojej głowie:eek:
mianowicie śniło mi się że byłam tak jakby w dużym sklepie z ciuchami-jakby w galerii, tyle że na stojakach, zamiast ubrań...piekło się mięcho :eek: tak jak na grillu...i to było takie soczyste, grube, w stylu steków pyszne mięcho...latałam i skubałam z każdego stojaka, jeszcze planowałam zwinąć wielki kawał dla D..bo nie było g :eek:ze mną

normalnie siakam, jak sobie o tym przypomnę, ja normalnie nie jestem mięsożercą, więc nie wiem skąd to w głowie mi się wzięło :-D
chyba mała mi daje znaki na co ma ochotę:eek::-D

Rozia Sylwia
ulalala ostatnie okienko, zegar tyka ;)
Lilu czekamy na Twojego uparciuszka ;) mam nadzieję że tak zwleka zwleka, ale jak wystrzeli do wylotu to nim się zorientujesz, będzie po drugiej stronie ;)

Miłego dnia kobietki;)

Do góry