reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula no to szkoda,że się z ta pracą nie udało :-(

Co do mieszkania, to akurat w piątek będziemy to dopiero zgłaszać i wtedy będzie decyzja, czy decydujemy się na odbiór i w ramach reklamacji to będa robić, czy wyznaczamy inny termin odbioru, a oni naprawiaja wszytsko... Mamy załatwionego inspektora budowlanego na odbiór i wtedy będziemy decydować... Zoabzcymy co i jak...

sylwia a my już tez powoli zbliżamy sie do godziny "0" :-) Jak tam, stresik jest?? Bo u mnie coraz większy, zwłaszcza,że to pierwszy poród... A jak ta Twoja nerka??

reklama
Sylwia no właśnie ja też, dlatego nie rozumiem co to ludzie wyprawiają na tych drogach… w większości przypadków jest tragedia :szok:
A Ty jak się czujesz?
;-)

Rozia mnie to się już chyba nigdy nie uda… jak to nikt nie odpowiada nawet na CV, a jak już ktoś odpowie to praca baaardzo średnia
:dry: a ja na prawdę nie oczekuję nie wiadomo czego...
Aha, ale to jak macie wszystko ustalone z mieszkaniem to nie jest źle :tak: Pewnie już nieziemsko się cieszycie :-)

No mnie tez rozbraja jak ludzie jezdza szok wczoraj widzialam dwa samochody zderzone i mowie sobie boze czy oni nie umioeja jezdzic tylko pedza jak szaleni na tych drogach albo kazdy kazdemu droge zajezdza wrr
a czuje sie w miare tylko ta pachwina mnie boli i nie moge prawej nogi podniesc boli mnie bede musiala o tym pogadac z ginem bo ciezka sprawa wam powiem a z nerka dobzre bo maly przekrecil sie na druga nerke :) a co do godziny zero troszke sie boje bo niewiem jak moze wygladac ten porod bo tak jak 1 to moze byc szybko i sprawnie :p

dzień doberek :)

ja po wizycie u gin :) wieści dobre, wyniki oki..tylko krew lipna, do tardyferonu dostałam jeszcze jakieś dodatkowe żelazo na receptę, nie było w aptece, zamówione mam, jutro odbieram to napiszę co to za cudo ;)
no i usg dziś przede wszystkim na tapecie, macanko i dokładniejsza rozmowa o badaniach na wizycie w przyszłym tygodniu będzie :)

Mała fikała pięknie :) bezwstydnie pokazywała co ma między nóżkami, więc niespodzianki prima aprilosowej raczej nie będzie...no ale hihi
no i rośnie nam Amelka :) waży już 714gram :-):-):-):-):-)
wymiary są oki :-) taka już fajna z niej dzidzia :-)
nie mam niestety zdjęć, wiecie jak jest na usg w przychodni..ale co sobie pooglądałam to moje hehe

a teraz kawka z czekoladą, odpoczynek i po młodego brykam :)

poczytam co u was :)

patrzcie jakie fajne Album rodzinny – Demotywatory.pl :-D

Sylwia trzymam za was mocno kciuki :)
za powiększenie przestrzeni życiowej, pieniążki-które wielkiego szczęścia nie dają-ale w codziennej egzystencji są niezbędne...za to żebyście zawsze trzymali się razem :)
Liluu uff niech P szybko dochodzi do siebie
Rozia dobrze że jesteś :) same dobre wieści przynosisz :)
z mieszkaniem super :-):-):-):-):-)
Marta smacznego ;) zdrówka dla was!!!
i nie przeginaj z tymi porządkami
Paula powodzenia i w poszukiwaniu pracy i tworzenia bejbika ;) tak czy siak będzie super ;)

fajny ten album taka pamiatka :)
truskaffka dziekuje za zyczenia mzoe kiedys sie spelnia :) tobie tez zycze zeby bylo jak najmniej problemow na glowie a malutka juz duza moj maluch tydzie nstarszy byl od twojej niuni i wazyl 870 g

DZiewczynki przepraszam,że zniknęłam, ale usnęłam... :-) Tyle emocji od wczoraj,że musiałam w końcu odespać :-)

Truskafffka no to super,że u Amelki wszystko ok :-) Tobie już 24 tydień stuknął, alez ten czas zapiernicza :szok:
A album zajebisty :-) :-) :-)

Sylwia a ból w pachwinie to chyba też norma... ALczkolwiek mnie tam nic nie boli... No może żołądek, bo Bianka rośnie i uciska mi go ...

Paula no teraz kiepsko z pracą :-( Moja koleżanka już od września szuka i nie może znaleźć, a tez nie ma jakiś wygórowanych oczekiwań... Masakra jakaś...

Ilonko dzięki za info, ale napisz tez co u Ciebie i w ogóle...

Ilonko a nie w piątek? :confused: Tak czy tak ściskamy mocno ! :tak:

Rozia ja niby mam pracę, ale chciałabym ją jak najszybciej zmienić ;-) Atmosfera robi się nieciekawa :dry:

reklama
Do góry