reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam perły :)

Ja tylko na chwilkę wpadam sie przywitać i życzyć miłego dzionka :-D:-D:-D:-D:-D a teraz zmykam na zakupy i na poczte .... matko nawet w sobotę muszę wysyłac paczki tyle tego mam :szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i po włóczki bo następne zamówienia czekają w kolejce :-D:-D:-D:-D

M zostaje w domu na tydzień także chyba bedzie mnie jeszcze mniej :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: prosze sie nie gniewać :-D:-D:-D:-D:-D

buzialki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam i ja:)
udało mi się przed 10 wstać jupi:-):-) zaraz się wybieramy na zakupy.

Tempka zaczyna spadać ... tylko lewy jajnik (ten bez torbieli) mnie boli... ciekawe co się tam znowu dzieje... i tak jeszcze poczekam co najmniej do jutra z lekarstwem.

ilonka ale jesteś zarobiona:-) ale chyba fajnie bo pieniążki zawsze się przydadzą:tak:

miłego dnia

Hej ho

Jane - spada tak jak nie spada, nadal wysoko, ale takie małe spadki mogą być skokiem progesteronu wiec wiesz jeszcze wszystko przed tobą. Mnie cały czas pobolewają oba jajniki. Dzisiaj już od samego rana je czuje :nerd: Jutrzejsze tempki dużo nam pokarzą

Agnese - ja nadal mysle że to może być skok i jeszcze z laktacją wszystko się naprawi :tak:

Zagubiona - cześć :)

Ilonka
- dobrze że taka zarobiona jesteś bo to oznacza dużo zleceń. A ty te czapki podszywasz polarem?

Lori nie podszywam :sorry2: ale one sa ciepłe :tak::-D nie mam czasu nawet Jasiowi zrobić :baffled: Papi ma a Jas jescze :baffled:
jane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mimo wszystko :-)

Witam się i ja.... dawno nie zaglądałam więc na bieżąco nie jestem:zawstydzona/y:

Jane
wykres mimo wszystko masz bardzo ładny i powiem że jakiś inny niż poprzednie...oby dobrze to wróżyło :-D

Lori przeziębienie minęło???

Liluu a ty jak tam? jeszcze nie szykujesz się do porodu;-)

Dzien dobry - ale dzis myszka dala maie znow pospac od polnocy do 7.30 zjadla i dalej spala do 11 :-) AGNES - moja malutka tez ma okresy ze wciaz by jadla i jadla ale za chwilke jej przechodzi wiec ja tez mysle ze to skoki :-)
MALA MI - bedzie dobrze i prosze tu bez zadnych zalamek !!!
ROZIA - lozysko trzeba bylo wymienic i tuleje noi 250 zl poszlo, kolejne 1000 na same dojazdy na obydwie "wycieczki" do W-wy, za pobyt tez trzeba zaplacic wiec gwiazdka w tym roku pod choinka bedzie bardzo uboga niestety no ale zdrowie dzieciatka bedzie dla wszystkich najwiekszym szczesciem :-)

3mam kciuki za kolejne fasolki i milego dnia :-)

Ilonka - myśle że podszywane polarem były by lepsze na zime bo mimo wszystko nawet przez drobne dziurki wiatr wieje.

Roza
- przeziębienie przechodzi, jeszcze pobolewa mnei gardło, ale dzisiaj czuje się źle. Łeb mi pęka to własnie zrobiłam sobie kawkę. Oby pomogła bo sfiksuję. Jest mi słabo, kręci mi się w głowie, muli mnie, jajniki mnei bola, czasmi ćmi jak na @. Czuje się beznadziejnie.

Marysia - a ja myślałam że takie dzieci się nie zdażają :-D:-D:-D

reklama
Roza niestety nie buuuuu chodzę codziennie na długie spacery żeby nie siedzieć bo to nie pomoże ale Lily ma to gdzieś trzyma się mamusi na całego :-)

Do góry