reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori a z kąd wiesz że nie jesteś ;-) o ile cię znamy to ty zachodzisz nawet od patrzenia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da wykres masz obiecujący

boli mnie na @ że aż mi niedobrze z tego wszystkiego, pije karmi bo ona zawsze mi pomaga, jutro testuje, ale nawet nie wiem po co. Wydaje mi się że ja czulam zaraz po owu że się udało, ale przez te wszystkie leki i wirusy się nie utrzymało

szkoda mi tylko tego terminu bo marzylo mi się rodzić jak jest ciepło. Miałam wizje karmienia na kocyku w ogrodzie. Maj był idealny ,ale się nie udało, teraz rzutem na taśmę byłby sierpień, jak się nie uda to już jedno moje malutkie marzenie się nie spełni.

edit:
jeśli jakimś cudem się udało to bede starała się myśleć tylko pozytywnie. Z drugiej strony zachodzą w ciąże baby pijąc alkohol i jarając fajki i odstawiają wszystko po tescie i dzieci są zdrowe. Nie brałam antybiotyków ani nic na ibupromie.

hmmm tzn był antybiotyk do oczu, ale to tez co innego bo to słabiutkie, nie przenika do krwi wiec i tym bardziej do płodu.

Ostatnia edycja:
troszkę się tu coś ruszyło... ja siedzę na kanapie i oglądam film

ania sałatki wyglądają smakowicie

lori ja myślę, że coś tam u Ciebie kiełkuje i nie martw się, na pewno nic nie zaszkodziłaś tymi tabletkami.

Hej dziewczynki!
Melduję posłusznie, że z okazji Mikołaja wypisano mnie ze szpitala :-D:-D:-D
Mój wypis ma 11 stron drobnym druczkiem :szok:
Moje słoneczka już nie leżą w inkubatorach, tylko w łóżeczkach!!!!!!!! Zdjęcie wrzucę na grupę. A ja aktualnie uczę się zmieniać pieluszki i karmić, bo w temacie opieki nad dziećmi jestem zielona jak trawa w maju :baffled::baffled::baffled:.

Ściskam Was wszystkie gorąco!!!

Kasiu es Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyjścia ze szpitala
no i oczywiście bardzo sie cieszę ze dziewczynki już w łóżeczkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a kiedy ich wypis będzie możliwy?? wiesz coś

Edit
Kasiu wejdź na grupę chcę cię o coś zapytać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasieńka wspaniałe wieści nam niesiesz :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) brawo :) ogromnie mnie to cieszy ze wychodzicie na prostą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a dziewczynki sa tak słodkie ze ma sie chęć aż je zjeść :-D:-D:-D:-D:-D:-D

DOBRANOC PERŁY :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Aniu rozpakuj sie bo mnie tu już "świerzynki" brakuje
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Apeluje do LILY - wyłaź łobuziaro .... po tej stronie też jest fajnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry