reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula czy planuje?? powiem ci ze nie wiem to będzie zależało od Lily czy będzie chciała zobaczyć skąd pochodzimy :tak: jeśli nie to raczej nie

a co do czekolady to na zdrowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Paula dziękujemy za zaproszenie :-):-):-):-)

ja troche sprzątnęłam i mam dość czuje się jakbym zrobiła dniówkę :-D:szok::-D:szok::-D:szok:

hejoo ;)

witam piątkowo z pracy...z synkiem :p
mamy luźne piątki i czasem jak nie mam co z młodym zrobić, mogę go zabrać do pracy, on przeszczęśliwy bo wycieczkę ma, w sali rządzi, po tablicy pisze, koloruje, gra na lapie..a ja mogę spokojnie odrobić sie ze swoją pracą ;)

no i pięknie wyszło, ja tu narzekam na 6:30 a dla wielu to chleb powszedni ups...
my wstajemy o 7:30 i też mi się wydaje wcześnie haha ..no ale wiem, że to całkiem przyzwoita pora, minus taki, że później zaczynam pracę i później kończę..coś za coś..

Ilona super że biznesik się kręci, dziergaj z mocą ;)
proszę do tabelki wpisać Amelkę ;)
Marta a po tyłku od ciężarnej chcesz? żadnych czarnych wizji proszę nie roztaczać ;) będzie dobrze koniec i kropka !!!
Paula kciuki zaciśnięte :)
a czkolada? no baaa zawsze tylko w cycki idzie :p

z małej aktywna bestyjka, łazi po brzuchu, kopie, wychodzi przez pępek...aż strach się bać co to będzie jak pojawi się na świecie mały wariat :p
ale trzymam się zdania Ilony..że brykacz brzuszny po wyjściu na świat będzie grzeczny jak aniołek hihi po mamusi rzecz jasna :D

pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

witam,

w końcu siadłam sobie na tyłku... miałam dziś taki zapiernicz, że nie wiem jak się nazywam...

myśli oczywiście krążą wokół jednego :-(
nie biorę na razie tych tabletek... poczekam do terminu @ i wtedy wezmę i tak się przez przypadek dowiedziałam o tej torbieli więc kilka dni nie powinno zrobić różnicy a ja sie lepiej z tym czuję... choć jak znam życie skończy się jak zawsze...

zazdroszczę wam tego spania:-:)-( ale mam nadzieję, że i ja kiedyś sobie pośpię :tak:

martuś nie martw się, przykro mi strasznie ... troszkę cię rozumiem, miałam ostatnio tak samo .... taka super wizyta a tu na koniec taki szok... znowu mi się wszystkiego odechciało...
ale po jakimś czasie jest lepiej. Zobaczysz wszystko się ułoży.

paula będę trzymać kciuki&&&&

ilonka ale interes się kręci... super:-)

:szok::angry::wściekła/y: a wy gdzie wszystkie się podziały ????????????? :angry::szok::wściekła/y::no:

Jane nie martw sie przyjdzie taki dzień że się wyśpisz za wszystkie czasy :-D

reklama
liluu mam nadzieję... no powiem ci, że cichutko tu się dziś zrobiło... myślałam, że więcej będzie nadrabiania...

Do góry