reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-) ale dzisiaj piękny dzionek :tak: szkoda tylko, że humor nie jest równie piękny...

Ilonko ja to nawet nie zdążę znudzić się tym co mam, żeby chcieć odmiany
:no:

Sylwia udanego wypadu
;-)

U mnie całą noc sypał śnieg, więc teraz czas na słońce
:-p

reklama
No to udało mi się zasnąć jak m wrócił z pracy i dopiero wstałam :-)

ilonko ja czuję się super :-) Czasami mnie troszkę zgaga pomęczy, ale ogólnie jest ok:-) Bianka w sumie grzeczne dziecko i nie robi mi krzywdy ( póki co :-) ). Rozpycha się czasami, ale w poprzek, więc żeber mi nóżkami nie liczy :-) Czasami za mocno się na prawą stronę wypchnie i wtedy to takie dziwne uczucie... Taki lekki dyskomfort i muszę ją troszkę wtdy pchnąć, żeby mi z nerek albo z watroby zeszła, ale i tak jest bardzo grzeczna:-) Mam nadzieję,że po porodzie też nie będzie nam w kość dawała :-) Jedyne czym sie teraz stresuję, to czy wszystko mam do wyprawki?? ... :-) Bo niby tak, ale jakieś mam takie wrażenie,że o czymś zapomniałam....
A Ty pojawiaj się w między czasie choć na chwilę na forum, co?

Martuś a Ty na którą masz tą wizytę??

Marysia a co bedziecie z autem robić ??

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dzień dobry

ale pospałam :szok::szok::szok::szok:

a cisza tu szok masakra normalnie

Marta a ty gdzie jesteś ?? jak wizytka??

Pozdrawiam was wszystkie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:

edit

Marta teraz przeczytałam na enpr dlaczego masz od razu czarne myśli ????? serduszko bije a chorubskiem się nie martw proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
Boże zanidbałam nawet tabelki................i co śmieszne nawet nie wiem na której stronie są :baffled::baffled::baffled::baffled: idę szukać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: z dzieciaczkami na razie nie wystawiam... dopiero jak sie pojawi "nowe" czyli pewnie u Ani hehe .. chyba ze Bianka bedzie chciała wyjść szybciej ale my jej jeszcze zabraniamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia słońce nawet jak czegoś nie masz ( zapomniałaś) to przeciez sie dokupi :) :-Dnaciesz sie tym rozpychaniem bo uwierz bedzie CI tego szybko brakować :-D:-D:-D ohhhhh mnie brakuje jak pieron juz :sorry2::sorry2::sorry2: Pawcio dał mi popalić a po porodzie aniołek ... Jaś grzeczny w brzuszku a po porodzie diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihi nie to zebym cos sugerowała hihi :-D:-D:-D:-D:-D

Ania normalnie ja to CI zazdroszczę tego talentu do spania :-D:-D:-D:-D:-D Daj Ci Boże aby Lily pięknie Ci spała po nocach :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Paula ano... w sumie racja :-D

Idę szykować Pawciowi jego pierwszą kaszkę bananową hehe :) zobaczymy czy bedzie mu smakować :) wcześniej nie chciałąm mu dawać bo sie najadał samym mlekiem ale niech spróbuję tez i takiego smaku :) choć banana mu daje surowego i wcina :D

ilonko ja czuję,że Bianka nie wyjdzie wcześniej :-) No niby moge dokupić, ale wiesz, wtedy sama już tego nie zrobię, a wiesz jak to jest jak m puścisz na zakupy :-) Chociaż nie powiem, kiedś go wysłałam i miał mi kosmetyki kupić,bo mi się skończyły ikupił wszystko co chciałam :-)

Liluu Ty nasza śpiąca królewno :-) Ale moja siostra też tak miała,że prawie całą ciąże przespała :-) I Alek grzeczny był :-)

Ach ta nasza czara Marta.... Ona zawsze z takim pesymizmem musi podchodzić do wszystkiego ... Martuś nie stresuj się, dziewczyny dobrze Ci napisały ... :*

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziekuje ze jesteście
Kuzwa czy zawsze mnie musi sie cos do cholery czepiac???????????????????????????///
teraz moze i w 2011 z aniołkiem to przez tego wirusa było
i sie nie leczy bo nic na to nie pomaga !!!!! co to ku.wa jest?!?!?!
Płakac mi sie chce
zrobiłam juz krew dzis zeby sprawdzic czy to nowe czy stare zakazenie i wynik za 2 tyg

Proszę trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udało

widziałam serduszko i tak sie ucieszyłam ,a za chwile dostałam młotkiem w łep na przebudzenie :-(

zajrze tu pozniej

Przepraszam :-(

Marta najważniejsze jest pozytywne myślenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popatrz ile Rozia przeszła z Bianką?? Kasia es z dziewczynkami ale widzisz ile daje pozytywne nastawienie myśl ze wszystko będzie dobrze prosze nie wywołuj wilka z lasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martuś ja wierzę, że wszystko będzie OK i Ty też MUSISZ w to wierzyć :tak:

Ciesz się bijącym serduszkiem, a wszystko się ułoży :*

reklama
Staram sie naprawdę

termin porodu 23.07.2013
a nastepna wizyta 4.01.13
możesz wpisać w tabelkę Ilonko
i wyszło 6 tyd i 4 dni wiec chyba ok prawda???

Buziaczki Kochane :*:*:* co ja bym bez Was zrobiła

Do góry