reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a tu dla staraczek rada hihi

\

fb.jpg

reklama
ILONKO - bylo milo sniezynka dostala misia, ksiazeczke z bajeczkami, kalendarz,list gratulacyjny i czekoladke, ktora tatus juz spalaszowal. Na pamiatke fotki porobione, a na koniec dostalismy tel - a cd to juz na grupie napisalam.

hej dziewczynki... padam na twarz... ostatnio nie mam dobrego czasu... psychicznie jestem cały czas zestresowana pracą i resztą...i fizycznie zresztą też...

ale byłam na squashu i nie dość, że się fajnie zmęczyłam to jeszcze pogadałam z przyjaciółką... dobrze mi to zrobiło...

rozia no wejście do apteki praktycznie równa się pozbycie znacznej sumy ... to jest przerażające ile takie rzeczy kosztują...

lori widzę, że tempka pnie się do góry:) trzymam kciuki

truskawka ja też praktycznie co drugi tydzień o 6 już na nogach więc ty to masz super, że nie musisz tak codziennie bo teraz to normalnie ciemno jak się wstaje.. ciemno jak się z pracy wychodzi... życie w mroku całą zimę... to też swoje robi na psychę...

widzę, że Mikołaj zawitał wszędzie i prezenty porozdawał:)) do mnie też przyszedł ... ale głownie, ze słodyczami więc wszystko m wcina bo ja w adwencie nie jem słodyczy... lepiej potem na Wigilii mi smakują;-)

niestety muszę jeszcze popracować więc zmykam póki co ....

nikogo nie ma... też zmykam spać..
dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam ze śnieżnej krainy :-D po południu tak waliło śniegiem, że świata nie było widać :tak::szok:

Joanna no kurna, teraz to już oficjalne GRATULACJE składam
:-)

Martuś przepięknie wyglądasz mamuśka
:tak::-) a jutro czekamy na jak najszybsze wieści- kciuki zaciskam ;-)

Rozia ja tam myślę, że parapet i drzwi wymienią szybciutko i nic tylko klucze odbierać
:-)

Ada ja właśnie potrzebuję kupić na prezent, ale nie wiem jaki kurs będzie najlepszy, bo ja się nie uczyłam z takiego czegoś
:baffled:

LiLuu a to nawet nie ma o czym mówić, wyjazd do kraju obcojęzycznego jest bez dwóch zdań najlepszą metodą nauki, ale niestety takiej opcji nie ma puki co
:dry:
A Ty może już nawet mniej niż 2 tygodnie i powitasz z P Lily na świecie :-):tak:

Lori kurcze nie wiem właśnie co z tym "fantem" zrobić, dlatego pytam Was o radę… ja uczyłam się właściwie z gier i filmów, a reszty mnie K douczył, bo on po angielsku jak po polsku
:tak: Na korepetytora trzeba trochę kasy, bo zejdzie sporo czasu zanim by doszli do zaawansowania… a z kasą u niej krucho :-( dlatego myślałam o prezencie w postaci właśnie jakiegoś kursu… :confused:

Sylwia najlepszego dla męża
:tak:

Ilonko dziękujemy za tego urodziwego Mikołaja, ale ja bym wolała mojego K… jak mogę trochę pomarudzić
:-p

Marysiu mimo wszystko ten telefon był pięknym prezentem Mikołajkowym
:tak:

Dobranoc wszystkim, lecę spać bo jutro znowu nocka w pracy….
:-(

Kolorowych snów :*

Dzień dobry :-)

Ja standardowo nie śpię, ale m jeszcze z pracy nie wrócił, to mogę do Was zaglądnąć :-) Miałam dziś do mamy jechać, ale dopiero jutro jadę, więc dziś jeszcze będę z Wami :-)

Joanna bo nie wiem czy Ci wczoraj pisałam, ale gratuluję udanej wizyty i oficjalnego potwierdzenia dzidzi :-) To teraz przesyłaj świeże fluidki naszym dziewczynkom, a ja zapodam starymi :-) Ale od serca, więc może ktos sie połasi :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia :-) :-) :-)

Witam i Ja !!!!

Pusteczki u nas straszne :-:)-:)-( hehe Jak ja jestem to pusto jak mnie nie ma to produkcja pełną para ........... :angry::angry::angry: to moze ja sie zwinę i nie bede pokazywać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martuś słoneczko BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!! PAMIĘTAJ :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Rozia jak TY sie czujesz perło ?????? Bianka sie rozpycha czy to ten typ spokojny ?? :-D:-D:-D:-D

Paula ojjj tam,,, raz na rok można zrobić sobie malutką odmianę hihihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia :)

u mnie ciąg dalszy dziergania .... mam kolejne zamówienia także nie nudzi mi sie :) :-p:-p:-p:-p:-p:-p i dobrze :) :tak::tak::tak: :-):-):-):-):-):-)

Witam i ja ;p
U mnie od rana sypie ze wszedzie bialo nic nie widac kompletnie .
Martus kciuki za wizyte :) &&&&&
Ilonko u ciebie produkcja pelna para bo tak slicznie robisz ze az sie nie dziwie :)
Ja bede pozniej bo z mezem zamierzyamy gdzies jechac do jakiejs knajpki ;p
Aaaa i dziekuje w imieniu meza za zyczenia :D

reklama
Do góry